Tugbasell ozgeyuceturk12 kızmı erkekmi canım Benimde 36+5 2950kilosu 49 cm kız perşembe günü doğumum var hayırlısıyla
Y_5454 Uyu geceler bugun doktor kontrolünde doktorum bana. Suyun fazla 10 günde bebek önde dedı böyle durumla karsılaşan varmı acaba bana bilhi verırımı bu arada 22 haftalık şuan
Seymoshh Y_5454 benimde ileride haftasına göre normal bir durum ama su fazlalığına dikkat etmek gerek şeker ve karbonhidrat tüketimi konusunda dikkatli olursanız düzelir inş
Derin_ Y_5454 benimde o haftalarda öyle dedi doktor suyun fazla olması sekerden oluyor genelde dedi şeker yüklemesi yaptım şekerim çıkmadı ilerleyen haftalarda suyum normale döndü ama halen 10 gün önde şimdi 35 haftalık yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek
Seyda94_ Y_5454 benimde iki hafta ileriden gittiğini söylemişti Hatta suyu fazla bebekte ayına göre iri deyip şeker testini yapman şart dedi Şeker testinin de çok fazla olumsuz yanları var diyenler oldu diye yaptırmaya korkuyorum bende 😣
busey_42 Zerrinmesut19 benimde bugün 31+4 1440 gr göbek çevresi 2 hafta geriden geliyor 2 haftaya bir çağırdı beni
Seymoshh Tugbacagatay 17+3 te gitmiştim 300 gr dı şuan 19+6 oldum artık bir dahaki kontrolüm 23 yada 24.haftada olur büyümüş olur inş
Y_5454 Derin_ banada şeker yüklemesı dedı 2 hafta sonra inşallah bıan önce hepmızde kucaglarımıza alırız sağ sağlim ,,,,,
Hlal Tugbacagatay 37+4 3 200 bugun kontrolm.vardi doguma alacak die aklm.cikti nst iyi gorunmuyo dedi korktum sonra cikolata meyve suyu ic oyle gir dedi nstye ozaman guzel cikti sonuc pazartesi gunu alttan muyane etcem dedi ay kzlar korkuyorm suni sancidan ilk dogumumda suni ile.oldu yinede korkuyorm
Elifalkanl Tugbacagatay 32 hafta da gittiğimde 2.400 Gr demişti doktor şimdi 33+4 oldum bakalım 34. Haftada gidicem tekrar 🥰
Fndl_45195 Elifalkanl ya benim bebişimde 29+ 5 de gitigimde 1.300 gr dedi doktor sizce nasıl kilosu bana az gibi geldi
Elifalkanl Fndl_45195 ben 26 haftalıkken gittiğimde 1.300 gr di ama bana doktorum iri bebek olcak dedi daha çok kilo alır bence kötü düşünme sadece bebeğin kilo alacağı şeyler ye araştır bi
Ball1903 Fndl_45195 aynı gün benim de 1280 di gayet iyi makineden makineye de fark edebiliyor çok takilmamak lazim kiloya sağlıklı olsunlar yeter
Dilooo Bende bugun gittim 32+1 haftalıgız 2 hafta önden gidiyor 2.600 olmusuz 🥰ben gibi önde giden erken dogum yapan oldu mu acaba merak ediyorum ☺️