rizelipek 6+2 bezelye kadar Tabi daha doktora gitmedim kalp atışını bile duymadım 1 hafta sonra öğrencem detaylı
ada58 aysegulsahin ne güzel maşallah 💞bakalım hangisi önce doğacak. ben çok beklemek istemiyorum dua ediyorum çok geç haftalara kalmadan doğsun bi yandan korkuyorum da
Kubra_miray_szr Fatma83 hayor bende 26 haftada gittim 1 kilo şimdi 27 haftaligim domtor dedi kilosu ayına göre tam aynıyiz seninle canin sıkma benim doktorum çok güzel bir domtor 30 haftalardaki cogu kisinin bebegii 1.300 felan oluyor
gebEbee Ayyyyysaaarp evet tombik olacak gibi duruyo 🙈 tombis diye nasipse temmuz 7 de sezaryen olucam 🤰🏽
Ayyyyysaaarp gebEbee bnde bu cuma kafasi buyuk ve iri diye sezeryan oluyorum:) saglikla gelsinler ins
gullsah222 Ayyyyysaaarp Merhaba, kaçıncı haftada dogumunuz gerçekleşek 🌺 Bende aynı durumu yaşıyorum 34+5 kontrolüm de kafa yapısı önde çıktığı için sezeryan için görüştüm fakat tarih vermedi. 2 hafta sonra kontrolüm var alır mı almaz mi bilemiyorum.
Seyma_ss Ceylanguller maşallah aynı benimkide 18+3 ama 212 Gr doktorum normal dedi ama minnoşmu kaldı acaba benim bebe ne yiyorsunuz
1Cicekanne Merveee-16 benimde 3800 kilo sezeryanla al diyorlar. Siz normali mi bekliceksiniz? Sizce normali mi beklemeli sezeryanla almalı mı çok karışığım ya iri bebek zor olur diyorlar
Ela03 1Cicekanne 4.500 normal dogan bebekler var 3.800 normal dogdu benimkide kafanı karıştırma bence, hayırlısı olsun hakkında
1Cicekanne Aylin_07 benim bebeğimde iri sezeryan yap riske atma diyorlar kafamda deli sorular 😔 ağlıcam sinirlerim bozuldu artık. Napsam bilmiyorum
Aylin_07 1Cicekanne ayni şeyleri düşünüp duruyorum ne olacaksa pazartesi günü olacak kaçıncı haftadasin canim