Aylin_07 Merveee-16 çatı muayanesi oldunuz mu acaba bende hiç açılma yoktu pazartesi yatış verecek dr bana catim musaitmis ama omuzu takılabilir dedi açıkçası normal için ısrar edemiyorum
1Cicekanne Merveee-16 benimde 3800 kilo sezeryanla al diyorlar. Siz normali mi bekliceksiniz? Sizce normali mi beklemeli sezeryanla almalı mı çok karışığım ya iri bebek zor olur diyorlar
Sumeyyenurc arenkus 30. Haftadan sonra kac haftada bir cagiriyor doktorunuz bende yarin gidecegim de en son 4 hafta once gittik yarin 31 haftaligiz tam sanirim iki haftada bi gitmek gerekecek size birsey dedilermi ne zaman gelmeniz konusunda
Tueaksy Tugbacagatay geçen hafta 13 Haziran’da kontrole gittiğimde 1.607 Gr olmuştu şuan artmıştır belki . Ve görümcem bugün sanki kilosu az degilmi yeteri kadar beslenmedin mi dedi sizce kilosu kotumu
Zerrinmesut19 Sibellaaaaaa bozma moralini kuzum bol bol kaşar ve ceviz ye bana öyle söyledi doktorum Herşeyin hayırlısı 🙏
Mirzaaninannesiii Sibellaaaaaa aynen kilo aldiracak şeyleri yiyorum,sağlıklı doğusunda kilo alir zaten
MaryVenus Sibellaaaaaa Kuzum merhaba, biz de ayniyiz. 38+0 da 2.800 olduk. Bel cevresi geriden geliyor ama saglik sorunu yok, gelisim geriligi yok. Zaten az kaldi dogumumuza sıkma canını, 2.500 ü gectik ya🤗
Sevdanur522 MaryVenus kizlar benim bebem cok mu buyuk yaa 32. Haftada 2600 du doktor herseyi kesti ama cok kilolu galiba yine
Merveee-16 Aylin_07 Tabiii nst de ağrı çıkınca çatı muayenesi yaptı ağrımda yok açılmamda yok bu yüzden yatışı kabul etmedim şuan evimdeyim hiç bir şikayetim yok boşu boşuna yatacaktım hastanede yatmak zor perişanlık imza attım çıktım
Sevdanur522 Tugbacagatay en son 32 de 2kilo 600 grmdi su an 35 haftamizdayiz kac oldu bilmiyorum biraz iri gidiyor bebem 🧿😂
Sumeyyenurc Sevdanur522 benimde 4 hafta once 890 gramdi yarin tam 31 haftalik bakalim ne kadar olmus cok merak ediyorum 35 cm 890 gramdi en son prenses kizim🤰🏻🌸kac olmustur acaba