busrakrntas Ben biraz heyecanlıyım ne olacak neler olacak nasıl geçecek. Çalışabilir raporu için kontrol olması gerekiyor 32. Haftada mutlaka doktorum öyle dedi vee ilk kez nst ile tanışıcam sizlerde paylaşır mısınız hislerinizi 🎈🧿❤️
Lavinia_35 busrakrntas ben ilk Ben 36 da girdim karnınıza kemer gibi bir ip yapıştırıyorlar ortalama 15-20 dk kadar yatıyorsunuz sancınız olup olmadığını gösteriyor
busrakrntas Melos90 32de yapılıyor takip ne olur ne olmaz diye sonrasında da 36da haftada 1 mutlaka yapılması lazım diye biliyorum
-siva01- hunilimom canım 28 de girdiğinde bebeğin kalp atışı nasıldı seyahate gidecem diye doktor hadi bı bakalım dedi kalp atışı yüksek çıktı hareketli olduğu içindir filan dedi ama 5 defa filan girdim bir haftada
ipek9 Ben 36da girdim karnım sertleşiyor dedim diye doktorum gir dedi ama aç karna olunca bebeğim çok hareket etmedi aç karna olmaması lazımmış
hunilimom busrakrntas hareket hissetmemiştim uzun süre o zaman girmiştim 2. gebeliğim ilkinde 34 de girmiştim ama o his çok hoşuma gidiyor pıt pıt kalp sesi
fatmaslan1 Ben 35. Haftamdayım kontrole gideceğim büyük ihtimalle beni de nst ye alırlar çok heyecanlı 🥰🥰
Kubra-onur Siz gene iyi ben 25 . Hafta da girdim şekerim vardı yatış vermişti doktorum hergun sabah öğlen qksam nst ye baglamışlardı
5Yasemin_ busrakrntas bu gün aylık kontroldeydim. 33+3 haftalığız. Bundan sonra 2 haftada bir görüyorum dedi. 35+4 te ilk Nst em var bende heyecanlıyım🥰
Parisbebek busrakrntas bugün kontrole gittik, 30 haftalığız. 4 Temmuzda gireceğiz bizde. Bakalım ne olacak. Merak ediyorum 🙃
Esra_G busrakrntas ben de yarın alcam raporu ama bi muayene ederim o kadar nst girersin demedi 🤯 girersem sürpriz olcak 😄 heyecanlandım, 2 gün önce de fena kasılmalar yaşamıştım onu diyeyim bari
Gorkeminannesi busrakrntas 30da girmemi istedi ben girmedim erken olduğunu düşünerek 33te gittim ama vaktim yoktu 35te gitcem mecbur girerim artik😅
Efemom2 busrakrntas 30+3 üm bayramdan sonra giricem bende kontrolum o zaman kontrolden önce nst çektirir gelirsin dedi doktorm