Sinem77 Kasım’da dış gebelik geçirmiştim değerlerim çok düzensizdi bir artıp bir düşüyordu 57-74-67-113 şeklinde ilerleyince doktor dış gebelik olabilir dedi. Önce kürtaj oldum hcg düşmedi 126 ya yükseldi. Metotreksat yapıldı. 4.gunu şiddetli sancı ve şiddetli kanama başladı. Ağrıdan duramayinca doktora gittim muayenede istediğimiz gibi ilerliyo sıkıntı yok dedi. Serum verdiler rahatladım. Tekrar HCG bakıldı 30 a düşmüştü. Doktor atlattiniz dedi. Eve döndüğümde avcumun içinden büyük parça düşürmüştüm. Ondan sonra ağrım kesildi. Kanama normal adet gibi 5-6 gün oldu bitti. Aralık’ta hacamat yaptırdım. Yıllardır yaptırırım. İlk defa o kadar çok pıhtı attım. Doktor 6 ay ara vermemi söyledi. Ben Şubat’ta denemeye başladım tekrar Mart’ta kimyasal gebelik geçirdim. Nisan’da sağlıklı gebelik oluştu tekrar. Şimdi 13+4 olduk. Çok geçmiş olsun. Ara verdikten sonra tekrar gebelik düşünmeye başlayınca hemen folik asit kullanmaya başla. Çünkü kemoterapi iğnesi olduğu için hücre gelişimi engelleyici, zaten o şekilde sonlandırıyor.