Tontish1 Selam kizlar Bugun birazcik destek ve morele ihtiyac duyuyorum 5 haftalik gebeyim ve ilk randevum onumuzdeki ayin 7 de .. hersey guzel olsun istiyorum.. Cok sabirsizim 😔🤲🏼
Tugce3441 Tontish1 bende çok sabırsızdım başka doktor doktor gıderdım ağırlaştıkca doktora gitmeyi üşeniyorum resmen 😅
Ebbruc Tontish1 ah her hamile gibi 🥲 ben 2.5 haftalıkken öğrenmiştim hamile olduğumu 2 hafta bekledim doktora gitmeyi sonra bide kalp atışı için 2 hafta beklemiştim şimdi 8 haftalık olduk çok şükür
Derya_gumus Tontish1 ne kadar pozitif olursan o kadar iyi kalp atisinida duyarsin merak etme sadece sabirla ve huzurla bekle:)
NeseA Herşey çok güzel zaten canım çok şükür gebesin ve gidip bebeğinin kalp atışlarını dinlicen inşallah🤲🏻biraz heyecan güzeldir Rabbim gönlüne göre versin inşallah herşeyi 😘
Tontish1 NeseA Cok tsk ederim Ama icimde hep bir tedirginlik.. rabbim kucagima almayi nasip etsin ve tum bebek kardesleriminde Insallah
Tontish1 Ebbruc Evet eminim zaten butun hamile kardeslerimizde ayni sorunu yasiyodur tek bi kalp sesini duysam icimde su serpilecek..
NeseA Tontish1 başlarda olur o tedirginlik hepimizde vardı olumlu düşün bol dua et inşallah sağlıklı hayırlı gebeliğin olur inşallah canım 10 günlük anneyim sana bol bol dua ediceğim inşallah🤲🏻gönlünü ferah tut güzel şeyler düşün can😘
Tontish1 NeseA allah razi olsun Cok Cok tessekur ederim rabbim saglikli hayirli evlat eylesin Insallah 🌹🌹🌹
Deletedmom727272 Tontish1 sabırı şimdiden öğretiyorlar🥹 16 haftalığım bende de aynı hepimizde de böyle çok zor ayda bir ama olsun manitasıyla buluşan kız gibi pıtpıt oluyorum resmen süsleniyorum giderken🤭
Deletedmom727272 Tontish1 sen gör bir dahaki gidişinde kalp atışlarını da bak seni de neye çeviriyolar🤭🤭🤭