Meresss 12 haftaya girmek üzereyim koku hasssasiyeti yüzünden bulantı yaşıyorum 3 kiloya yakın verdim kendimi kötü ve aç hissediyorum 😭😭
Canankk Meresss lansor, prilam, gavıscon. Bunları donusumlu kullanıyorum. Cok ılac kullanmayayım dıye kendımı zorluyordum ama bittim resmen 14 hafta cehennem gıbı gectı bunlarla rahatladım. Doktorunuza danısarak kullanabilirsiniz.
FatmaVurucu Meresss kıyamam sana ben canım Allah yardımcın olsun bende ilk beş ay kusma bulantı koku hassasiyeti yüzünden 3 kg verdim sonra doktorum zofer diye bir ilaç yazdı o çok iyi geldi doktoruna danışıp kullanabilirsin doğal yöntemler bende hiç işe yaramamıştı ❤️
Kestanegulsah Koku hassasiyeti ve yemek yiyememkten 10kg dan fazla verdim bugün 19 haftalık olucaz hala devamke 😁😁 çözüm yok malesef ben asla bulamadım
Meresss Canankk prilam kullandım etkisini görmeyince ilaç içmenin zarar yüklemenin ne anlamı var diye düşündüm yarın kontrolum var gaviscon sorucam canım teşekkürlerrr
FatmaVurucu Meresss mide yanmasına yeşil mercimeği haşlayıp üzerine biraz yoğurtla yiyebilirsin bende çok işe yaramıştı aklında olsun ❤️
Meresss Alparslaninannesii bende öle bi annemde kalıyom toparlanıyom eve geliyom herşey bida baştan 😕
twinsmom_27 Bulantıya en güzel çözümü renie şurup ve leblebi de buldum açlık hissi gidince bulantı da azaliyordu
Nur1811 Meresss bende 11 haftalığım kusmaktan öğürmekten yanmadan su içememezlikten 5 kilo verdim bıktım artık her gün kusmaktan artık kan geliyor öğürmekten soğuk terler döküyorum içmediğim ilaç yapmadığım şey kalmadı sıvı takviyesi zofer prilam lansor gaviscon vitamin takviyeleri artık dayanamıyorum 🤮🤢😭
Meresss Nur1811 allahtan su içebiliyorum bide en büyük tesllim meyve yemek güzel kokuyo geliyolar ama meyve dışında herşey çoo kötü kokuyo kendim bile yeni çıkıyorum duştan kokumu sevmiyorum 🥹🥹