Ebru245 ebru hanım bende 37+5 oldum bugün benimde bebeğim makat gelişti hatta poposunu kanala dayamıştı doktor çok zor dönmesi demişti 37+4 de yani bugün ki kontrolde sezeryan tarihi verecekti cumartesi günü 37+2 de çok fena sancım oldu hatta cuma gününden başladı ufak ufak sancılarım ama cumartesi günü top noktasıydı doğuruyorum zannettim o kadar kötüydü ne yürüyebiliyordum kalçama bıçaklar saplanıyor gibiydi kasıklarım, belim yatarken dahi geçmiyordu önce yalancı sancı zannettik hatta hastaneye dahi gittik nst ile bakıldı ama doğum sancısı olmadığı anlaşıldı akşamında ağrım azalmıştı baya ve bebek hareketlerinde farklılıklar hissettim sanırım döndü dedim doktor da zaten dönerse anlarsın sancıyla döner demişti ve bugün ki kontrolde de artık baş geliş olduğu netleşti bunlar henüz bir kaç gün önce yaşadığım tecrübelerim her gün yürüyüş yapıyorum ve pilates yapıyorum 29. Haftadan beri makat geliş ve pilates egzersizleri ile döndürmeye çalışıyorduk başarılı olduk sizde pes etmeyin doğum sancıları ile bile dönebiliyormus inşallah sizin bebeğiniz de döner doğum pozisyonuna 🤲