Seyma_nur1 Kızlar kasılmam bugün çok oldu bebek kendini topluyo gibi hissediyorum sizce normal midir?
Tugcaduman Seyma_nur1 bende doktora görün korkutmak gibi olmasın ama arkadaşım bir gecede doğurdu öyle o Haftalarda. Bende de kasılma var 32. Haftadayım doktorum kasılmalar suyunun gelmesini tetikler dedi geciktirici iğne yaptırıyorum
Neseeli Seyma_nur1 Seyma_nur1 26. Haftadan sonra bende de oluyor eğer o gün fazla ayakta kaldıysam özellikle, kasılma yaşayınca uzanın yada uzanıyorsanız kalkın pozisyon değişince geçiyor..
YBusraS Bana doktorum normal demişti öyle olduğu zaman günde bir kere magnezyum iç demişti yalancı kasılmalar başlıyormuş herhalde o haftalarda gerçekten de ben kasılma olduğu zaman içiyorum etkisini gördüm çok rahatlatıyor
YBusraS Seyma_nur1 Seyma_nur1 öyle bir risk var mı bilmiyorum ama bana söylediği buydu muayenede herşey yolundaydı en son sordum dedim kasılıyor karnım sepsert oluyor dedim normal dedi belkide muayenede de birşey olmadığı için öyle demiştir sizin erken doğum riskiniz var mı peki
Seyma_nur1 Cakmaafrodit karnının bi yerinde bebek toplanmış sertleşmiş gibi oluyo anlarsın zaten öyle olduğunda
Tugcaduman Cakmaafrodit benek bir yerde toplanıp sertleşiyor sancıyla karıştırmamak lazım. Şiddetli bi ağrısı yok. Nts de benim sancım çıkmıyor mesela ama ultrasonla bakarken kasılmalarım çıkıyor
YBusraS Seyma_nur1 magnezyum kullanıyor musun bana verdi ama öyle kas krampları olduğunda içebilirsin demişti bende öyle yapıyorum düzenli kullanmıyorum ama kramp olduğunda içiyorum
Cakmaafrodit Seyma_nur1 inşallah anlarım benimki ikiz olduğu için çözemiyorum en son 1 hafta önce gitmiştim doktora makat geliş dedi ikiside o zaman toplanırsa alttan mı hissederim
Tugcaduman YBusraS magnezyum tek başına çözüm değil malesef 36. Hafta öncesinde kasılmalar varsa doktorla görüşmekte fayda var risk oluştura bilir