Sevgiiss Kızlar gece 21+0 olacağım inşallah. Daha çocuğuma iğne almadım siz ne zaman başladınız ne kadar tuttu ankarada uygun magazalar neler? İlk gebeliğim bu arada
Ba_momss Sevgiiss minicity den yaptım çoğu alışverişini kızımın geçen Ekim’de uygun fiyatta orasi. Bime gelen ürünlerden aldım düzenleyici küvet seti falan da ben 12.haftadan sonra almıştım küvet seti falan ve unisex alincak seyleri
hukukcuanne_06 Sevgiiss kıyafet alışverişi mi mobilya mı? Ben 29 oluyorum yarın 3 4 parça e bebekten aldım birkaç parça da arkadaşlarımın hediyesi var kalan hbir şeyi almadık henüz biraz sonlara bırakmış olduk pek bakmay fırsatımız olmadığı için nasip bakalım alırız inşallah. Mobilya alışverişi için ben bir başlık açmıştım profilime girip açtığım tartışmalardan görebilirsiniz Ankara için tavsiyeler mevcut. Ama oda için en hesaplı yer sitelerde bbutik mağazası gibi geldi bize alırsak ordan alırız herhalde
Birgul Sevgiiss 18. Hafta da cinsiyeti belli olduktan sonra ufaktan başlamıştım, indirim falan yakaladıkça alıyodum☺️
Sevgiiss hukukcuanne_06 hepsi lazım canım hiç bir şeyimiz yok sadece cinsiyeti öğrenince bir kıyafet aldık anı o kadar
hukukcuanne_06 Sevgiiss babymall tavsiye edildiydi çukurambar mağazasına baktım bi, kıyafetler bence uygun değil ama güzel gözüküyolardı e bebek bana uygun geliyo indirim falan oluyo bazen işyerimin yakınında var en sık oraya bakabiliyorum ama onun haricinde ankarada hiç mağaza gezmedim giyim için, sitelerde mobilya baktım enuygnu bbutik ti bi de yine instagram sayfası var montessoriankaraby adında oranın da fiyatları uygun gibiydi
Sbm050421 Sevgiiss 12. Haftada başladım 28 im şuan ve bitti çok şükür, her gün diyorum ki iyiki erkenden başlayıp bitirmişim , hem son trimesterın getirdiği zorluklar , hem yaz sıcağı hiç uğraşamazmışım, benim tavsiyem erkenden bitirilmesinden yana 🌸
Akira Sevgiiss büyük parçaları aldım sayılır 30 haftalığım. Araba beşik vs… sebebi ise her geçen gün zam geliyor olması. 2 ay önce 2.500 olan beşik bugün 3000 olmuş. Arabalar puset filan uçtukça uçuyor. Kıyafet işini de denk geldikçe alıyorum. Biraz da bez stoklamayı düşünüyorum farklı ölçülerde. O da hızla artıyor.
Ozlemm71 Detaylıdan sonra almaya başladım. İstanbul yolu üzerinde minicity ve civil var hem çok çeşit var hemde uygun.