SinemOrkun Gulsunoyku Türkçesi de bir o kadar kötü aman Yarabbim. Bence de terbiyesiz olan şeyleri söylüyorsunuz :)
Gulsunoyku SinemOrkun ben Türküm türkçe mealini vermene gerek yok ! Terbiyesiz olan senin insana ders verir gibi yukardan konuşman bilmem anladinmi ?
Aysenuroz Zuzuu canm zaten ben 12 30 da girdim uyusturup cocugu alasya 15 dakikada almslar cocg 12 45 yazyo kagtta ben smd 2. Hamileym
ebrusen34 ben ameliyat onlüğünü giyene kadar rahattım ama heyecanlandım biraz gözlerim doldu sonrasında :) farklı bir duygu allah herkese tüm isteyenlere bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah.zaten ameliyata girip çıkman kısa sürüyor.ben 9 da ameliyattan çıktım 12 de dedimki yürümem alzım çocuğumun bana ihtiyacı var toparlanmam lazım.kalktım yavaş yavaş da olsa yürüdüm.bol sıvı tükettim ertesi gün sorunsuz bir şekilde eve geçtik.ağrıların oluyor tabi ama meleği gördükçe ağrını unutuyorsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Melikek Iyisi çok şükür. Gülerek girdim gülerek ciktim.ben de. Ne iğne korkulacak bişey ne de ameliyat sırasında bişey hissettim. Sadece sallanma hissediyosun masada. Henüz uyusuklugum tam geçmedi. Yürümedim daha
Melikek sudamlasi çok sukur teyzesi gayet iyi. Bi yandan emziriyoruz bi yandan gaz çıkarıyoruz. Bunun dışında da bol bol yürüyoruz. Ayaklarım çok sukur yavastan
Melikek Zuzuu çok sukur benim öle degil canim simdi 5-6tur attım.koridorda. son turda acımaya başladı o zaman geldim uzandim tekrar.
Buserzgar Gözünüzz aydın agrı elbetteki olacak üç beş güne çok daha iyi olucaksınız inş bu yorumlarla kimbilir ne korkularla girmişsinizdir doğuma Güzel bebeğinizin yüzüne baktığınızda iyiki deyip hic hatırlamıycaksınız bile ağrıları Rabbim şifa versin sağlıkla büyütün inşallah Bende sezeryan doğum yaptım 2.için bekliyorum pozitif insanları duyalım digerlerini bosverelim Size geçmiş olsunn bebeğinzle saglıklı günler dilerim