Efnan 2017 yılında 33+2 de bı anda karnında bebek toplanıyordu yumruk gibi sonra açılıyordu ki erken doğum belirtim vs yoktu herşey çok normaldi hastaneye gittim ve nst yapıldıktan sonra bu gece durdurmaya çalışacağız diyip medikal serumlar verdiler ciğer geliştirici iğneler yapıldı ama olmadı bebeğin sancıları %100 du ama bende hiç birşey yoktu ertesi gün sezaryene alındım bebeğim doğduktan sonra hemen yenidoğan yoğun bakıma küveze alındı 27 gün kaldı kilosu normale dönünce ve emzirmeye başlayınca verdiler ve şuan çok sağlıklı 4,5 yaşında ☺️ Evet çok zor bı surec benim üzüntüden sütüm kesilmişti ki çok güzel sütüm vardı gogsumu açar açmaz fışkırmaya başlıyordu, biraz yıpratıyor ama emin olun premature bebekler diğer normal haftasında doğan sıkıntısız bebekleri hemen yakalıyor ve kilo alımı gelişimi vs geri kalmıyor umarım biran önce bebisiniz çıkar ve kucağınıza alırsınız bide bı öneride bulunmak istiyorum acı ama gerçek ki hastaneler SGK’dan ücret aldıkları için bebeği fazladan da yatiriyorlar sürekli takip edin durumunu doktorlara ne zaman cikicagi konusunda ara sıra ısrar etmeyi unutmayin bana hastanede çalışan yeni doğan yoğun bakım hemşiresi söylemişti, bende ısrarcı olmuştum doktoru sık boğaz etmiştim bu durumu öğrendikten sonra .