Trilece Şuan liste hazırlıyorum kızlar eksik fazla olarak söyleyeceğiniz bişey varsa yazar mısınız ☺️ bebeğin giyim setlerinin içinde çorapları eldivenleri de var onu yazmamisim kağıda , yardımlarınızı bekliyorum 🥰
hunilimom Trilece depend aldıysan kiloda gerek yok canım çöp poşeti ever güzel olmuş diğerleri isteğe bağlı şampuan vs
Eminecak Trilece her şeyden bu kadar fazla koyulmasi gereksiz geliyor bana ama tabi hastaneye ulaşım burda kolay olduğu için ben fazla fazla koymadim ozellikle kendim için olanlari. Bi tane gecelik bi tane pijama takimi koydum sadece. İç çamaşırları bir tane koydum zaten depend kullanacagim için alt camasirina gerek yok. Pipet kuruyemiş falan ne gerek var anlamadim hic oyle seyler koymadim çantama canın bir sey istese alır gelirler. Çöp poseti de ben normal poset aldim kirlileri koymak için. *Hastanede hemsirelere ikram etmek için ikramlik koyabilirsin cikolata mesela. Havalar sıcak tokaya ihtiyacin olabilir. Gümüş kapak almadim ama ben göğüs pedi koydum. Islak mendil aldim yaninda temizleme pamuğu da aldim kizariklik vs yaparsa islak mendil diye.
2bebe1gebe Deletedmom52620 kuruyemiş pipet olayını bende anlamadım ama ihtiyac duyacağını düşünüp yazmış olabilir ama mesela çöp poşeti lazım cidden 2 doğum yaptım 2sindede tuvalet çöpüne değilde kendime ayrı bi çöp yapıp yediklerimizi içtiklerimizi atmıştık
Trilece Deletedmom52620 merhaba çöp poşeti aslında kirli camasirlari koymak için düşündüm, kuru yemişi atıştıririm belki diye, pipeti de genelde listelerde görüyordum ondan hadi koyayım bari bı tane ağırlığı olan bişey değil dedim ☺️
Deletedmom52620 2bebe1gebe ya çöp poşeti hiç almamıştım ben sürekli temizlikçiler gelip değiştiriyor çöpü diye
hunilimom Deletedmom52620 ben kirlileri koymuştum işter istemez bebek kustu benim kanamam pantolona geçti diye koymuştum
2bebe1gebe Deletedmom52620 2 doğumumda bende almadım ama 2.doğumda yiyeck artıklarını farklı bi poşete atın diye uyarmışlardı odaya geçtiğimde zaten ilkindede ayrı poşet yapmıştık o yüzden şimdi koydum hastane çantama
Deletedmom52620 hunilimom ya bende koyayım bu gebeliğimde ne olur ne olmaz diye dursun kokulu olsun bari 😂 hastaneye kıyak geçeyim 😂😂
Deletedmom52620 Trilece ya iyi yapmışsınız bende merak ettim de hiç görmedim hastane çantası hazırlayanlarda o yüzden sordum
FeriDee Trilece kuruyemiş gaz yapar sizi de kabız yapar bence gereği yok zaten yiyecek türü şeyleri kantinden birisi alabilir özel mi devlet mi bilmiyorum ben devlette yaptım kantin sürekli açıktı. Rezene çayı koyun bence bide ben çayı çok seven biriyim doğumdan sonra da kahvaltıda falan çok çay istemiştim. Allahtan ilkinden tecrübeli olduğum için annem kettle ve sallama çay getirmişti.
Deletedmom52620 2bebe1gebe ya demekki söylüyorlar bilmiyorum ki hastaneden hastaneye de değişiklik gösterebilir belki bende ne olur ne olmaz ekleyeyim listeme
Trilece Eminecak ya inanın fazla mi bilmiyorum bende bir kaç listeye bakıp oluşturmaya çalıştım tecrübemde olmadığı için burdan yardım almak istedim verdiğiniz fikir düşünceler için çok teşekkür ederim 🥰
edis22 Trilece bi soruda benim olsun😬 kizlar gecelik sabahlik lohusa takiminizi hastanedemi giyeceksiniz yoksa eve gelirkenmi?