Lavanta27 Kızlar iyi akşamlar 21+6 haftalığım bugün midem aşırı derecede yandı sabahdan beri şimdide öyle bazen geçiyor kısa süreliğine ne yesem kusasım geliyor bu haftalarda mide yanması olurmu yaşayan oldumu ne zaman geçer? 😞🤦🏻♀️
Begumergun Lavanta27 eczaneden hemen bi gavıscon alın için en iyi gelen şey doktorunuza sorun zaten direk yazar
Nurtenahmet Lavanta27 merhaba kader arkadaşım sen bensin. Ne yesem midem yanıyor patates bile mideme dokunuyor ve sonra yanıyor ben yemekten hemen sonra soda içmekle sakinleştiriyorum umarım sana da faydası olur 🥰
Lavanta27 Cansugamze_ ya mide bulantılarım durdu diye seviniyordum bende şidmide mide yanması 😆🤦🏻♀️7 ci ayda başladığını biliyordum .Teşekkürler canım🙏🏻💖
Mineeeg Begumergun gavisconu günde kaç kez kaç ölçek kullanıyorsunuz acaba? Doktoruma sormayı unuttum ama eczacı günde 3 defa dedi çok mu acaba merak ettim
Lavanta27 Nurtenahmet ah canım nolcak bizim bu hallerimiz😪 alışmam zaman alacak gibi .Teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka 🙏🏻💖💖
Baaharrr Benim de aşırı derece midem yanıyor su içsem bile dokunuyor ılık süt soguk süt yoğurt soda gaviskon şurubu tableti hiç fayda etmiyor ne yapacam bilmiyorum 😕