MerveEbru Geçende gördüm bebek 26 haftalık 1300 gram mı ne 32 haftada 2900 olan mı dersiniz. Yani bide bunları görüpte benim bebeğim zayıf diyen annneler var benim bebeğim 26. Haftada 756 gramdı ve gayet sağlıklı ilerliyor gelişimi başka annelerin bebeklerine bakıp kendi bebeğinize hiç kilo almıyo demeyin doktorunuza danışın öncelikle doktor kilosu boyu normal diyorsa başka bebeklerle kıyaslamak saçma olmaz mı biraz bilgi amaçlı söylemek istedim bu arada çocuk gelişimi öğretmeniyim canını sıkan çok anne görüyorum tam aksine haftasına göre çok çok iri olan bebeklerin anneleri şeker sorunu olan hamileler… Her bebek özeldir❤️
Elvanguzel MerveEbru kesinlikle şekerden dolayı bebeğim 10 gün ileride o yüzden irilik var haftaya randevum var inşallah haftasını yakalamıştır Kıyaslamaya bende karşıyım herkesin genetiği farklı bazi anne babalar iri uzun haliyle bebekte o şekilde anne baba minyon haliyle bebekte öyle oluyor bencede doktor bir sorun var demedikce buradaki annelerde çocuk değil yani sıkmasınlar canlarını doktor sorun yok diyor ama sizinkiler kilolu neden benimki böyle diyenler var ama fazla kilo sağlıklı olmuyor doğumda doğumdan sonra en önemlisi haftasıyla uyumlu doktorun iyi demesi ve sağlıklı doğması ❤️🌹
Bayancorek MerveEbru Ne güzel yazmışsın ya. Bende son günlerde çok okuyorum ; kilosu fazla diye sevinenler var bir de. Normal bir şey değil oysa. Herkesin genetiği hamilelik süreci vs. farklı , tabi ki aynı olmayacak, neden kıyaslıyorlar anlamıyorum. 🤷🏼♀️