31+3 haftalik ikizlerime hamileydim. 5 haziran 2022 gunu aksam 17:45 civarlarinda gaz sancisi gibi sanci girip kaybolmaya basladi. Gaz sancisi sandim defalarca tuvalete gittim ama gaz degildi. Devam edince bu sancilar, saatten takip etmeye basladim. 6-7 dk da bir sanci geldigini anladim. Duzenli sanci oldugundan emin olduktan sonra hastaneye gittik. Cogul gebe oldugum icin ne olur ne olmaz diyerek hastane cantami, butun hazirligimi yanima aldim. Hastaneye gittigimde sancilar cogalmaya basladi, nst ye baglandim. Devlet hastanesi oldugu icin cok kotu bir nst idi. Uzun cabalar sonucu nst sonuc verdi ve duzenli sanci denildi. Cati muayenesine çıkarıldım ve hemsire korkuyla 6 cm den daha fazla acilma var dogum baslamis dedi. Ben gurbette oldugum icin yanimda kimse yok, annem yok ablam yok doguramam dedim. Ama coktan bacagimdan ciger gelistirici yemistim, serumlara baglanmistim. Cok stres oldum. Ne oldugunu anlayamadan ameliyat kiyafetleri giydirildi, takilarim cikarildi hala idrak edemiyordum. Doktora anesteziyi sordugumda spinali tavsiye ederim dedi ben de sevindim. Ama spinal yapmadilar. Kendimi dogum haneye girerken hatirliyorum bir de aciyla uyandigimi. Agri kesici, agri kesici diye inleyerek uyandim. Ne kadar zormus sezaryen dogum. Odaya geldim hala agrilarim ve titremelerim devam ediyordu. Bu cok kotu bir aciydi. Ben kolay olacagini sanmistim ama oyle olmadi. Kizlarim dunyaya geldi ama cok kucuklermis, ben uyandigimda onlar giresuna sevkediliyordu. Hic goremeden kizlarim gitti. 1100 ve 1580 gram olarak dogdular. Bana hep yuksek yuksek söylendi kilolari ama dogunca oyle cikmadi. 15 gundur kizlarimdan ayriyim, farkli illerdeyiz. Benim de bu arada ameliyat yerim enfeksiyon oldu. Bir turlu iyilesemedim, kesi yerimden zaman zaman sivi akiyor. Sol tarafim cok aciyor😔 bu gun kizlarima geldim. Kilo almislar, solunum cihazindan ayrilmislar. O kadar guzeller ki cektigim acilara degerler. Gogsume verdiler ikisini de ilk kez. Kokladim optum. Boyle bir koku olamaz, boyle guzel bir duygu olamaz. Daha iyiler cok sukur. 2 kilo olmalarini beklicez. Sezaryenden korkmaniz icin yazmiyorum, bu benim hikayem. Bu benim bünyem. Hepimizde aynı olmaz. Ablam hic aci cekmemisti. Benim ameliyat yerim enfeksiyon oldugu icin iyilesemiyorum. Neyse ki sag salim kavustuk meleklerimle. Sizlerin de vaktinde, saglikla kavusmanizi dilerim. İyi aksamlar❤️