Poyrazzz567 Merhaba yarın tam 37 haftalık olacağız ve belde,kasıklarımda ağrı ve adet sancısına benzer çok hafif bir sancı var birde alt bölgeme aşırı baskı yapıyor,sanki her an çıkacak gibi bir anda batıyor alt bölgeme aynısı olan var mı ve bu neden oluyor?🤔😐
Fatma0090 Poyrazzz567 19+3 üm bugun bu sikayetlerlr gittim grip olmustum grip den bebegim etkilenip kasılmış bu yuzden sancım oluyormus 😑
Ezgicck Poyrazzz567 35 haftadan beri bende aynıyım şuan 36+5 oldum hala geçmedi doktora sordum baş geliş duruyor doğuma hazırlanıyor dedi 😂
Poyrazzz567 sema_altas55 evet 37+0 bugün kontrolüm vardı ve doktorum 10 gün içinde bebeğimin olabileceğini söyledi bende heyecan başladı ☺️🤭🤭🤗
Cisem_demir 37+2 olduk bugün 3 gündür bahsettiğin ağrı benimde sadece kasıklarımda vardı ama bugün belimle birlikte ağrı girmeye başladı. Bendede sürekli aşağa bastırıyor çıkacak gibi hissediyorum ve acıtıyor. Henüz bişey yok ama bencede yer yapıyor bakalım ne zaman gelecek.🤗
sema_altas55 Poyrazzz567 evet canım heran gelebilirler bu andan itibaren 🙈😂bende heyecanla bekliyorum