Ceycey22 Kızlar ya benim göğüslerim normaldi ne çok büyük ne çok küçük 23. Haftadayım ve göğüslerim aşırı büyümüş hissediyorum sutyensiz gezerdim ben genelde şimdi illa takmam gerekiyor 🥹 geçiyor mu acaba bu süreç
girl_boy_annesi Ceycey22 ben kızıma hamile iken 75 bedenden 95 çıktım emzirme işim bittikten sonrada düzelmedi malesef
Mihrimahvuslat Ceycey22 korkutmak istemem küçülmez maalesef çevremde gördüğüm kadarıyla 😅😅😅 kız millet gidip o kadar para veriyor büyütmek için 🤣🤣
sherwoodTR Ceycey22 Ay benimkiler de çok büyüdüler. Zaten büyüktüler şimdi devasa oldular. Annem sıkı sütyen tak sarkmasınlar daha da büyümesinler diyor ama bu sefer de rahat edemiyorum.
GoktugAlp Ceycey22 tamda bu konuyu konuşuyordum bende ilk Uç ay iki beden büyüdü resmen şimdi siskinlik indi çok şükür agrisi felanda gitti 4 Cu aydan sonra normale döner
girl_boy_annesi Ceycey22 kız birde hamileliğim de sadece 4 kilo almıştım Doğumdan sonra 56 kilo oldum ama göğüsler öyle kaldı ama beni zorlamıyor sadece babam ve 3 erkek kardeşim var onlardan utanıyorum baş örtüm göğüslerimi saklıyorum🙈
Ceycey22 Mihrimahvuslat benim zaten 85 yani çok küçük değildi ama büyüyünce zorlanıyorum şu an 😂 küçük olmasını tercih ederim sanırım ben rahatıma düşkünüm valla hiç sevmiyorum zaten şu südyen takma olayını 😅
Mihrimahvuslat sherwoodTR devasa nasıl oluyor kız 🤣🤣🤣 millet para veriyor büyütmek için boşver sıkıntı yapma😁
Ceycey22 sherwoodTR bence işe yaramaz ya tabi rahat edemezsin 😂 valla emzirme sonrası bi operasyon gözükecek gibi 🤦🏼♀️
Esra33-34 Ceycey22 herkes ıcın gecerlı değil benımde 75 di emzirme dönemi 90 bedene cıktı emzirme dönemi bitince tekrar normal haline döndü. Şuan yine büyüdü emzirmeden sonra tekrar küçülcek bılıyorum😀sönüyo cnku. Herkesin büyük kalcak dıye bir durum söz konusu değil
Ceycey22 girl_boy_annesi hahah ay sen hap kadarmışsın ya ben 5. Ayımdayım 5 kilo aldım. Utanma ya normal birşey sonuçta herkeste var meme ☺️
Esra33-34 Ceycey22 küçük oldugu için sarkma olmadı emzirme bitince bir sene içinde kendını topluyo göğüs ama duydugum kadarıyla büyük göğüsler emzırme veya sağma sonrası sarkıyomuş bir arkadasım meme kucultme ameliyatı oldu yarısını bana ver dedım🤣benımkı kucuk dıye😀
Ceycey22 Esra33-34 küçüklük rahatlıktır boşver sen 😂 bana da gerekecek gibi duruyor da bakalım ya gelen yavrularımızdan gelsin 😅
Ervaannesi Ceycey22 benimde 75b den 95 e çıktı. İnşallah küçülür hem kaşıntı yapıyor, hem de çok terliyor. Büyük memeli olmak çok zormuş 🤦♀️😄