Muhammedamine Yasemindemirtas özel hastaneye giderseniz evet dinleyebilirsiniz ama devlet hastanesinde bilmiyorum
ozgul23 Yasemindemirtas evet dinleyebilirsiniz ben acildeydik her girişimde dinledim. Doktor kalp atışı var diyordu. Bende duyabilir miyim dediğimde açıp dinletiyorlar
Mother Yasemindemirtas Evet canım benim doktorun özelde benim aşırı bulantım istifam vardı doktorun olmayınca devletin aciline gitmiştim dinletti
bikucukbalik Hayır dinlemiyorlar. En azından burdaki hastanede yapmadılar. İzmitte yaşıyorum. Bi gün tansiyonum düştü ve bayıldım. Düştüm ama eşim tutmuş yani sert bi şekilde düşmedim yere. Ama yinede içimizde şüphe kaldı 10 dakika kadar baygın kaldığım için o anki bilinç kaybı bebeğe bi etki eder mi etmez mi vs diye devlet hastanesine gidelim dedik. Acilden giriş yaptık ama polikliniğe gitmek zorunda olduğumuzu söylediler. Araştırma hastanesiydi allahtan poliklinikler açıktı 1-2 saat sonrasında ultrasonla baktılar allaha şükür bi sıkıntı yoktu. Yani demem o ki poliklinik bakıyor acil ultrasonla bakmıyor
fatma2344 Asiri mide bulantisi ile gitmistim acile 7 haftaliktim acildeki kadin dogum doktoru dinlemisti kalp atislarini ilkkez de orda duymustum😊😊
mLcLk Yasemindemirtas doğumhanesi olan her hastane nöbetçi kadın doğumcu bulundurmak zorundadır ve siz acilden de gitseniz ona yönlendirirler sizi. Hem bebeğinizi görebilir, hem de kalbini duyabilirsiniz 🤗