Sinem-123 acemianneee_31 lastikli bol pantolonlar tercih edebilirsiniz benim hamilelikten önce lastikli pantolonlarım vardı onlarla idare ettim hala da oluyor doğumdan sonra da giyilir hem
hunilimom acemianneee_31 ilk hamileikten kalma hamile pantolonu var daha yeni oluyor 32. Haftadayim kiloluyum geçen hafta olan pantolonun sikiyor belki bir tane büyük pantolon alıp ilerde daraltma yaparsın
Efemom2 acemianneee_31 bende valla e bebekten aldım indirimdeyken bi kaç tane iyi oldu sonlara yaklaştık zaten başkada bişey almadm genelde standart giydigim için dışarı kıyafetlerm oluyo
sherwoodTR acemianneee_31 ben hamile elbisesi almadım. tiril tiril normal elbiseler aldım ki doğumdan sonra da giyebileyim diye. 2 tane de hamile şortu aldım. Evdeki oversize tişörtlerle giyiyorum. Başka da hamile kıyafeti almayı düşünmüyorum.
Elizzannesi acemianneee_31 ben sadece hamile tayti aldim grnis tusortlerle idare ettim zaten 2 aydır hel elbise giyiyorum çok kilo almadım normalde giydiklerim oluyir zaten 2 gün sonra doğum olacak insallah ilk işim hamile taytini çöpe atmak 😁😁😁
Sena646 acemianneee_31 ben beli lastikli kumaş pantolonlar ve salaş gömlekler kullandım hamilelik boyunca son 10 gün doğumdan sonra da giyebilirim galiba kot pantolonları sevmiyorum zaten 😅😊🥳
dfnomr acemianneee_31 ahahha valla oğlum 3600 doğdu benm tam 3 kg gitmişti eve geldiğimde tartildim utanmasam kilo alıp gelecekmisim yani😂😂
mhmmddgc acemianneee_31 İdare etmişsiniz zaten Ama pantolon alın bence. Ben Çalıştığım için mecburen bir ton hamile kıyafeti aldım. İlk Kkzımda pandemiydi İdari İzinliydim eşimden halletmiştim. Bunda Mecburen aldım
Senaras0604 acemianneee_31 Bence sadece tayt alsanız yeter üzerine de bol tshirtler aşırı rahat tüm hamileliğimi bu şekilde geçircem gibi ben de 😂
Dygsnkgl acemianneee_31 hamile taytı cok iyi bence üzerine salaş tşort doğumdan sonrada işe yarar bir süre
kadrfdan acemianneee_31 ben bol paça pantolonlar bol tulum falan aldım doğumdan sonra da giyebilicegim şeyler hepsi o tarz bişeyler alabilirsiniz Gerçi karninizin büyüklüğüne de bağlı