Dyg___ renginnnock 34+5 im bende programda 28 temmuz görünüyor ama ne zaman gelir bilemem doktorumda henüz birşey demedi sadece normal doğum görünüyor dedi
Altinoglusnac Mehtap12ksm kaç hafta oluyor acaba biraz erken değil mi? Haftalarımız aynı da henüz doktora gitmedim sizinkini merak ettim
Dyg___ renginnnock 34+1 de gittim perşembe günü nstye soktu ilk defa. Bir sorun yok dedi iyi çıktı yani sonuç sancıyla ilgili bişi demedi
Beybileydi 34+4 doktorum önceleri 29 temmuz diyordu en son gitmemde 22 temmuz dedi bu hafta sonu kontrolüm var bakalım bu sefer ne diycek
Gizemsgumgum Beybileydi neye göre değişiyor acaba? Bebeğin ileride olup olmamasına göre mi ? Sezaryen normal farkına göre mi ?
Gulusuguzell Beybileydi a ayniyix 35+4 um 22 temuz doğumun inşallah devlet olunca son ana kadar beklerik dedi
Beybileydi Gizemsgumgum ben de tam anlamadım bu gidişimde soracağım ama bebeğin ilerde olup olmamasıyla da alakalı olabilir. Önceki gidişimde kilosuna biraz düşük demişti 22 temmuz dediği zaman haftasına göre üst sınırda demişti. Bu arada şu an için normal doğum planlıyoruz
Gizemsgumgum Beybileydi sağlıkla kucağına alırsın umarım 🙏🏻🌸 biz de 35+2deyiz takvime göre 24 Temmuz doğum normal doğum planlıyoruz biz de