izobellaaa-_- Kızlar 25 haftalık hamileyim üstüme oturan tayt giysem birşey olur mu 3 saatlik falan ?
2bebe1gebe izobellaaa-_- karnınız rahatsz olmazsa giyilebilir bence yada taytın belini göbek altında bırakabilirsiniz 31+5im evde bazen giyiyorum göbeğimin altına çekiyorum bel kısmını rahatsız etmiyor
Berfin-bektass izobellaaa-_- Eğer karnınızı sıkarsa bebeği de rahatsız eder hatta dar şeyler bebeğin kan akışını bile etikeleyebilirmiş öyle okumuştum🙏
Celiktss izobellaaa-_- risk almaya değer bi sebep mi sizce? Kan akışıyla ilgili falan sıkıntı yaratabilir de çünkü
Karabiber izobellaaa-_- inan ki sonlara doğru çok rahatsız olursun. Hamile taytı ise o zaman sorun yok ama öbür türlü sıkar seni bilgin olsun
izobellaaa-_- 2bebe1gebe Korse tayt aslında 75 kiloyum tayt 90 kilolar için çocuğa bi sıkıntı olmaz demi
2bebe1gebe izobellaaa-_- bunu bilemeyecğim karnınıza fazla baskı olması iyi olmayabilir ben gene esnek taytlardan zannettim ama bir fikrim yok
Yaseminf izobellaaa-_- yani 25 haftada ben e karnin baya çıkmıştır rahat edemezsin ve kan akışını etkiler korse tayt olmasa bisey olmazdı aşağıda bırakırsın ama korse tayt aşırı sert oluyor bosver bence
izobellaaa-_- Yaseminf zaten giydim ölecek gibi oldum 3 saat değil 1 dakika dayanamadım malım daha sıcak geliyor hava da bize 😂
Azra41 izobellaaa-_- hamilelik taytlari var onlardansa yiyebilirsiniz ben kullanıyorum çok rahat valla 🥰
Edabykl izobellaaa-_- çok sıkı bir taytsa gitmeyin baskı yapiyor çünkü ben normal bi tayt giymistim doktor kontrolune giderken gobegimi hafif sıkıyordu doktor kizmisti bana boyle dar taytlar giyipte bebegi sıkıştırmayin
izobellaaa-_- Edabykl canım korse tayt bide zaten giydim öldüm dirildim bide malum hava bize daha sıcak terledim giydiğim an aman tövbe 😂