maviiiayyy Arkadaslar 21 haftaligiz bugunden beri ic camasirimda ayri bir islaklik hissediyorum sanki ama tam anlam veremedim nasil ayirt edebilirim yani ne olmaliki suyum geliyor diyebileyim. Cehaletime verin ilk hamileliligim
Kubr_a maviiiayyy eczanelerde turnusol kağıdı satılıyor onu iç çamaşırınıza yerleştirip takip edebilirsiniz. Amniyotik sıvı olduğunda rengi dönüyor🌸🌸
Elvanguzel maviiiayyy benimde oluyordu doktoruma sordum normal demişti siz yinede doktorunuza sorun bir test yapıyorlar bebeğin suyu mu yoplsa akıntı mi diye
nilsmomy Kubr_a bütün eczanelwrde var midir birde sadece su olunca mi rengi değişiyor mesela idrar falan olunca değişmiyor degil mi bende bu aralar tedirgin oluyorum da bu konuda 😞
Ela7400 maviiiayyy haftan erken daha bence enfeksiyon gibi ebeye yada doktora danış derim iyice ilerlemeden dikkat et canım kuru tutmazsan mantara da çevirir çok çektim kendimden biliyorum
Kubr_a nilsmomy vardır sanırım ben alıp denemedim. İdrar ve akıntıdan farklı olarak amniyon sıvısında rengi maviye dönüşüyormuş yanlış bilmiyorsam🤷🤷 ama üzerinde yazıyordu mutlaka 🌸🌸🌸