3442 Güzelleeerrr… Biz 15+4 teyiz herhangi gelişme değişim vs hiç bi etkileşim yok sizler nasılsınız neler var neler yok🤗
M-eng95 3442 merhaba canımm benimde 15+4 🙈 demir ilacının yan etkileri dışında gayet iyiyim ama kabızlık sorunu var 🦦 cumartesi kontroldeydik 145 gram olmuşuz sizin nasıl gidiyor 🥰
Kelebek92 3442 15+5 bizimde ben miğde bulantısından 6 kilo verdim halada almıyorum çok özledim yemek yemeyi felan ama bebiş iyi büyüyor
[silindi] 3442 15+6dan selamlar 😁 gerildikçe geriliyor göbeğim. Bulantılar bitti şükür ama yine de kahvaltı edemiyorum simitle anca geçiştiriyorum. Bir de su gibi bir akıntım oluyor birkaç gündür ona kafayı taktım
M-eng95 1S3MANNE merhaba sizinde ilk mi benimde çok çıktı karnım ve aşırı kilo aldım daha ilk gebelikte bu kadar çıktı valla :)
1S3MANNE M-eng95 benimde ilk şimdiden sanki çatlamaya başladı heryerm ☹️ En son üç kiloya yakn almıştm bayadır küsüm tartılmıyorm tahminen daha da aldım🤣
M-eng95 1S3MANNE bacım 3 ne ki ya ben aldım 8 :) sigara bırakmaya çalışıyorummm yedikçe yiyorum valla
1S3MANNE M-eng95 3 kiloyu tartıldıgımda 12 haftalıkbile degildm sonra hiç tartılmadm bende o kdr aldm muhtemel😂 yeme içmeyi azalttm ama sanki hep açım🫣
Stella_0 3442 Bugün tam 15 haftalık olduk bizde 🥰 karnım o kadar belirgin ki şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum artık dedim. Ama genetikmiş anne tarafımda. Bu haftalarda bu kadar olacağını tahmin etmiyordum bakalım daha neler öğreneceğim 🥰