Smyye1B Ya3 Philips Avent emzik tommee tippee cam biberon ikisindende memnun kaldım meme reddi yapmadı.
cahillesohbetikestim Ya3 tommee tippee biberon kullanıyorum emzik olarak ilk üç ay chicco silikon emzik aldım ortası boş gibi olan işte çok memnun kaldım ama oğlum artık emzik emmiyor
cahillesohbetikestim NrcnGltkn adına baktım şimdi canım physioformaymış benim oğlum ilk üç ay tuttu bir daha istemedi ya ama başka emzikleri de almıyor yani ama şimdi diş kaşıyıcı olarak kullanıyor 🤣
altnbebek Ben phılıps avent aldım 0 6 aylık biberonu cam aldım bir tanede büyük aldım onuda plastiğini aldım ki düşüpte kırmasın diye😀
dfnomr Ya3 avent ve lansinoh ikili biberon aldım oğlum emmemisti inşallah kızım emer de gerek kalmaz emzik de avent ultra air aldım yine oğlum emzik almadı umarım kız alır 😂😂
NrcnGltkn cahillesohbetikestim ya alrken aslnda bnde o şekilde düşündüm ileride tutmasada oyalanir silikon olduğu için ama bakalım inşallah tutar Philips alamadm pahalı olduğu için Chiccoyuda burada bi bebek mağazası kapanıyordu uygundu diye almstm
cahillesohbetikestim NrcnGltkn il üç ay işimi baya kolaylaştırdı benim ya ama sonrasında almadı hep öğürdü durdu bende zorlamadım