Merhaba hanımlarr ben 5 yıl önce sezeryan doğum yapmıştım bu sefer normal doğum yapmayı çook istiyordum herşeyde yolundaydıı 38. Haftada doktor rahim çok yumuşak ve açılma var çok iyi ama bebeğin kafası kanala girmemiş sağ tarafta dedi bekleyelim dedik ben bu süre içinde spor squat hurma perine masajı ne biliyosam yaptım normal doğurmak için 39+5 yani bugüne kadar bekledik ama bugünki muanemde doktor bebeğin sürekli eski sezeryan dikişime baskı yaptığınıı oranın çokk inceldiğini ve heran yırtılma olabileceğini söyledii hemen bu akşam sezeryana aliyim seni dedii ben şok oldum annemlerin yanımda olmasını çok istediğim için yarın sabah olsun diye rica ettim doktorda mecbur kabul etti çünkü zaten bi şok yaşadım normal doğurucam derken sezeryan olucağımı duymaakk son şansımı kaybetmiş hisssiii bütün çabalarımın çöp olmasıı hepsi beni çok üzdü ve annemi yanımda çok istiyodum. Yarın sabah 9da ameliyat oluyorum hanımlar bir yanım üzgün ama bir yanımda heycanlıı çok uzun süre bekledim bu bebeği belki benim gibi olanlar vardır yazmak istedim 🌷🌷