Ays_cskn Habibes bayram sonrasi yaptiricam kismet olursa bir zararını gormedim oglumda yaptirmistim tabi herkesin kendi tercihi
Ezel1323 Habibes bu sabah sağlık ocağındaki hemşireye sordum ben onermiyorm onun yerine açlık tokluk şekerine bakiyorz ona göre yaptır veya yaptırma diyoruz ama genelde yaptirmiyolar dedi
2Bebek1Anne Habibes bana çok ağır gelmişti kızımda aç gel dediler gittim 5 saat 6 saat kaldım hastanede saat bası benden kan aldılar ve bi su şişesine ilacı döküp çalkalamıstı onu içmemi istedi 2 saate içebildim kusmam da yasaktı bidaha yaptırmam bide tek basıma gitmiştim eve ayıla bayıla gittim resmen 🫣
fatoshsyn Bana da doktorum önerdi yapıp yapmama konusunda kararsızım yapan varsa bilgilendirebilir mi acaba 28 . haftadayız
Elifderin34 Aynen bende merak ediyorum o konuyu instgramda hemşire birini takip ediyorum yükletin diyor daha önce hamilelik geçirmiş tanıdıklar yükletme diyor hemşiremi daha iyi biliyor daha önce hamilelik geçirenler mi biliyor anlamıyorum, bence hemşire 😅
Habibes Benimde kafam karışık herkes birşey söylüyor ama yaptırmak geçiyor içimden ablam yaptırmadı hamilelik şekeri çıktı bilmediği için şimdi kalıcı olarak şeker hastası bilemiyorum yaptırmadığı için mi öyle oldu