Nermin_nur1 Kızlar biz aslında 7. Aya kadar haftamızla uyumlu idik fakat sonradan 3-4 gün geri ve en son kontrolde 10 gün geri geldiğini söyledi doktor . 34. Haftasında gitmiştim kontrole 32 hafta ile uyumlu çıktı 2 kilo olarak gözüktü . Normalde ilk baştan beri Temmuz 27 olarak gözüküyor doğum acaba daha mı geç gelir bilemiyorum ya ?
Ays_cskn Nermin_nur1 benimde oyle ben en son 22 haftalikken detayliya gittim 22+3 olmasi gerekirken 21+1 cikti suan 24+0 olnam gerekiyor normalde bende merak ediyorum sezeryan olucam bende son adete goremi alirlar yoksa olcume goremi
ftmnr_ Nermin_nur1 sanırım doğumun bununla ilgisi yok. Kuzeniminki de geridendi gelişimi 36 da doğdu. Benimkinin şimdiye kadar hep gelişimi öndeydi bu hafta haftasıyla uyumlandı. 37 deyim pek gelmeye niyeti yok gibi.
Elif5561 Nermin_nur1 canım o çocuğun gelişim haftası çocuğun minyon bir bebektir 36 olması gerekirken 34 e uyumludur benimde öyle oldu 37 haftalık iken 35 hafta gözüküyordu ama çok şükür zamanında doğdu.
Ays_cskn ftmnr_ insallah bizimkide yakalar haftasini simdi nasil hareket edecegimi bile bilmiyorum normalde bu hafta seker yuklemem vardi geriden geliyor diye erteledim mecburen
ftmnr_ Ays_cskn bi iki hafta fark çok önemli değil diye biliyorum, bireysel farklılıklar olur, genetik fark olur, erken döllenme geç döllenme olur. Sağlıklı olsunlar da önemli olan o 🌺🌺
Burcucicek Neye göre değişiyor bu geriden gelme ileriden gelme falan benimki de iki gün ileriden gidiyor
Nermin_nur1 Burcucicek bi sebebi yok aslında normal kabul ediliyor diye biliyorum doktor bana da olabilir normal dedi bebek iyi dedi hayırlısı bakalım
Ays_cskn ftmnr_ Aynen oyle tabi sukur onun haricinde suan gayet iyi bakalim hayirlisi ile saglikla gelsinler🥰
Nermin_nur1 Elif5561 MaşAllah inşAllah bizimkide çok bekletmez bizi kavuşmaya gün sayıyoruz ❤️ Allahım sizin evladınızıda size bağışlasın ❤️
Shr_ Merhaba bende 23+5 haftalık hamıleyım doktorum banada 10 gün gerıden geldiğini söyledı düzelir mi ?
Nermin_nur1 Shr_ hiç bilemiyorum canım ben bebeğe kilo aldıracak şeyler yemeye çalışıyorum sende öyle yap inşAllah faydasını görürüz