Piremsesannesi İlk gebeliğim olmadığı için aslında tecrübeli sayılırım ama o kadar yanıldığım noktalar oldu ki şimdilerde doğum yapanlardan dinlediğim her şey acaba gerekli mi bilemiyorum. Göğsüm krem kullanmama rağmen yara olmuştu o yüzden gümüş kapak aldım , göğüs kalkanı aldım , krem aldım. Bunlara kesin ihtiyaç duyar mıyım? Daha neler almam lazım . Sizlerin çantanıza koyup fayda gördüğünüz ya da gereksiz bulduğunuz şeyler neler ?
Taricat Piremsesannesi Göğüs kremini emzirirken de kullanılabilenlerden alsaydın keşke umarım öyle almissindir . Hangi marka tam hatırlamıyorum ama bitkisel bir göğüs kremi almıştım kremi emzirme öncesi silmeden o şekilde emzirebiliyordum çok da faydasını görmüştüm . Lansinoh muydu neydi bir araştırırsan çıkar … Bı de ağız mendili al bol bol biliyorsun çok lazım oluyor
Piremsesannesi Taricat lansinoh içeriği temiz değil diye hatırlıyorum. Mustela aldım evet emzirirken de kullanılabiliyor.
Dilaninaann Elbise şeklinde gecelik koy, canped ve ıslak mendil, sarılık olacağı için sarı bir örtü yazma vs koyabilirsin, terlik, ince bir hırka olabilir
annenur Dilaninaann kendi tercihiniz tebiki ama sarı örtüyü tam tersi onermiyorlsr sarılık olduğunu anlamada güçlük çektirdiği ve sarı rengi yüzüne yansıttığı için internet ve doktorlarda da keisn bir bilgi yok 😇
SunnyG Benim hastanemin verdiği listede böyle şeyler yoktu. Kaldı ki bir gece kalacağız en fazla hemen yara olmaz ki. Gümüş kapak düzenli kullanımsa etki edeceği için mesela hastaneye götürmenin manası yok bence.
Taricat Piremsesannesi mustela da olabilir tam hatırlamıyorum dediğim gibi ama bilindik bir markaydı . İyi yapmışsınız inşaAllah iyi gelir size de 🤲🏻