Sumiire Benjaminannesi kan basıncını artırıyo tansiyonunu cıkarıyo daaa ondan yaniii çarpıntı yapıyo 😂 cıkarken yıldızları sayarak çıkmaz istemezsindir diye düşünüyom
Inan_busra40 __Leylaaa Allah korusun açılmanız olabilir, normal duşta bile sıcak duş, göğüslere doğrudan gelen sıcak su tehlikeli, rahimde kasılmalara neden olarak doğumu başlatabiliyor, bende çok istiyorum ama sabrediyorum az kaldı 😅🥳
Biroglanannesiii __Leylaaa Hamam jakuzi sıcak gebelikte olmaz doktorlar önermiyor havuz evet yüzme konusunda egzersiz için oluyor ama hamam jakuzi kesinlikle sıcak olmaz
nmtock41 __Leylaaa doğumdan sonra ki ilk hayalim 🤭 hamilelikte önerilmiyor malesef … ama böyle masaj kese hamam sauna spa hasret kaldım vallahi 🤣 yüzmek olabilir son ay yüzebilirsin demişti doktorum
Sumiire Benjaminannesi kız nerde zengin öldü adam iki kızınında ayarttığı damadının ondan aldıdı köşkünde öldü 😂😂 tabure lüküs kaçar
Sumiire __Leylaaa onun için kırın dizinizi oturun evinizde show haberlerde sizi izlemeyelim hamama giden hamile busefer terlemesi bayıldı diye 😂
Sumiire Benjaminannesi 🤣 öle deme kız leylaynan neclada az değil gösteririm ama elletmem modunda insan kardeşinin yanında birini görse bile o adama asla yan gözle bakmaz bunlar birbirine inat adamı top gibi pasladılar 😂