Zeyna27 F_gnc1307 yaa doktor önemsenecek kadar değil ama haftaya görmek istiyorum dedi ona göre sancın artarsa ciğer geliştirici yaparım dedi
Zeyna27 3oglanannesi evet çok önemsemek istemiyorum dedi alttan bakıp doğumuda tetiklemek istemiyorum dedi haftaya tekrar gidicez
Zeyna27 Gorkeminannesi işte bende Korkuyorum erkek doğum olur diye zaten şiddetli değil biliyorum ama kasılmada olunca 3-4 gün üst üste gittik haftaya tekrar bakılacak
Fulyain Ela7400 nst ye giriyorsun ya o alette bir kalp atışı var bebeğin birde onun altında sancı sayın var oradan görüyorsun
Fulyain Zeyna27 benim şu anda 50 nin üstünde çıkıyor arada. bana yatış verdi 35 haftalık bizimki 37 e kadar uzatmaya çalışıyoruz akciğerler için iğnede oldum kısmet artık bekliyoruz
Zeyna27 Fulyain yok 50 üstü olmadı hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim inşallah yardım eder sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın
haklisinesracim Zeyna27 bunları hissetmemeniz gerekir aslında psikolojik olarak sancı gördüğünüz için mi hissediyorsunuz yoksa nst çektirmeden önce de hissediyor muydunuz