Bnmv-1 11+5 ten herkese merhaba şu aralar çok halsizim tansiyonumda düşüyor nedeni acaba gebelik belirtisimi yoksa farklı bir sebebimi var acaba bu haftaya randevu aldım bakalım doktora söylicem normalde işlerimi yapabiliyordum şimdi kokumu kaldırmaya halim yok benim gibi olan varmı?
Tugce3441 Bnmv-1 gayet normal 29 haftalığım sanki üstümde kum torbası var gıbı sureklı uzanmak yatmak istiyorum uykum var halsizlik
Bnmv-1 Tugce3441 peki tansiyonunuzu hiç ölçüyormusunuz bazen bana halsizlik ve titreme çok vuruyor ben kanımın düştüğünden şüpheleniyorum çünkü kan ilacı kullanmıyorum şuan
Sinemakty Bende öyleyim çok halsizim elim kolum kalkmıyor canım birşey yapmak istemiyor bizde 14+2yiZ
Deletedmom727272 Kan değerleriniz düşmüştür, neyse ki çok kalmamış doktora gitmenize, gidene kadar da 3 saatte bir az az da olsa bişeyler atın ağzınıza kan şekeriniz de düşmesin hepten😊
Bnmv-1 Deletedmom727272 valla galiba kan şekerim düşüyor her uyandığımda fena oluyorum biraz kahvaltıyı geç yapıyorum troid ilacı kullandığjm için iki saat geçmesi gerekiyor o geçene kadar acıkıyorum kötü oluyor
Bnmv-1 Fatma_s benimde ya başım ağrıyor halsizlik titreme normalde mide bulantım yok halsizlik olunca başlıyor çok kötü
Sinemakty Bnmv-1 yok canım kanımada baktırdım bir sorun yok şekerimide ölçtüm oda normal hamilelik belirtisi bence..birde benim ikinci gebeliğim oğlumda hiç böyle değildim bunu Cinsiyeti daha belli değil ..