Busarsl edanur44 bence hepsi fasa fiso 😅 işte arada tutanlar aha benimki öyle oldu diyor, sonra herkesin ona inanmasını bekliyorlar :)))
Sinemakty Deletedmom727272 İnstagram da özlemlinaöz var 3.kızına hamile onunkide yatay fasulye gibiydi kızmış oda bence bu tezde çürüdü
Deletedmom727272 Sinemakty tabi canım, çin takvimi de çöktü bende😂 işin tek sırrı sperm🤭 ne taşıyosa o
Sinemakty Deletedmom727272 🤣🤣🤣aynen ben oğlumda hiç birşey deneyip baktırmamıştım..şimdi ikincide çok merak ediyoruz herşeyi denedik yumurta bile haşladık🤣🤣ama Ümit bağlamıyorum esprisine Yani
gkbyza Sinemakty sağlıklı olsun da 😇 bana da tuz testi yapmışlardı haberim olmadan basımdan tuz serpmişler ilk burnunu kaşırsan erkek ağzını kaşırsan kız oluyormuş. Burnumu kaşımıştım 😅
Sinemakty Deletedmom727272 haşlayıp sarısını çıkartıp hamile olan kişinin saç teliyle ortadan kesiyorsun içi boşsa kız doluysa erkekmiş nette görüp yapmıştım aman saçma şeyler işte 🤣🤣
Sinemakty gkbyza bunu ilk kez duydum canım değişikmiş 🤣serpme derken çok mu Yani bir tutam kadar tuz mu?
BEAUTY28 gkbyza bana yapmislardi bende erkek cikmisti dogru cikmisti. Gorumcemin gorumcesi yapmiati bilmeden