Çok çok taze anne olarak sizlerle hikayemi paylaşmak isterim :) ancak çok fazla etkilenecek olanlar lütfen devam etmesin olumsuz etkilemek de istemem. 39. Haftaya cumartesi günü girmiştik hatta sabahtan kontrolüm vardı nst ye bağlandım ama bebek pek hareketli değildi. Aynı günün akşamında ise birkaç saat acı çektim sürekli kasılmalarım vardı ne yapsam geçmedi en sonunda bu acı diğerlerine benzemiyor diyerek soluğu hastenede aldık. Nöbetçi doktorun kontrol etmesiyle 5 cm açıklığım olduğunu öğrendik ve acil yatış verildi. Odaya alınır alınmaz suni sancı ve nst bağlandı. Ancak çok acı çekiyordum. 1 saat gibi bir sürede açılmam 8 cm e ulaşmıştı. Doğumhaneye alındım ancak bir türlü doğum gerçekleşmiyordu. Sonunda bebeğimin kalp atışları düşmeye başladığını gören doktorum acilen sezeryan için ameliyathaneye yönlendirdi. Meğerse kordon dolanmış en çok bu durumdan korkmuştum ki o da başıma geldi ☹️ Ameliyathanede ise genel anestezi uygulanarak bebeğime kavuştum çok şükür 🙏🏼 ikimizde sağlıklıyız ancak maalesef çok ağrım var özellikle de dikiş kısmı oturup kalkarken şu an için çok zorluyor:( bebek bekleyen tüm annelere Allah sağlıcakla evlatlarına kavuştursun 🙏🏼