-Naz- Kızlar cuma tahlil verdim şeker kolesterol falan . E nabız da referans dışı yazıyor doktor bişey yok dyor 1 ay sonra tekrar gel dedi
Deletedmom727272 -Naz- sınırın az üstüyse öyle diyolar ya da tek başına bir anlam taşımayan bazı değerler var bir kaç değerle yüksek olduklarında anlamlı olan. Ama pek tabi sizin içiniz rahat değilse doktor tarafından testlerinizi tekrarlatabilir ya da başka hekime gösterebilirsiniz
[silindi] -Naz- hangi değerlerde yazıyor? Belli bir aralık yoksa veya çok az aralığın dışındaysa öyle yazmış olabiliyor
-Naz- [silindi] Demir Referans aralığı 50 - 170 Dger 25 mg Kreatin kinaz Referans aralığı 29 - 168 Dger 9 mg HDL kolesterol Referans aralığı 50 - 60 Değer 60,2
Melismelo -Naz- kolestrol bendede yüksek cıktı ama interneten baktımda hamileyken nırmalmiş doğumdan sonra yine eski haline dönüyor ve bana doktorum ilac vermedi hamileyim diye
-Naz- İnt bakıyorum boyle olunca baş dönmesi baş ağrısı kolda bacakta uyuşukluk yazıyor .aynısı oluyr artık ondan mı bilemiyorum