Kizlar 1 mayıs arife gecesi annemdeydik bayram hazırlığı yapiyoduk bana bakmaya diye dayımın karısı gelmisti torunuyla oğlumla yasit 2.5 yasinda torunu var o gece saat 12 gibi eve geldik oglum çok hareketli bir çocuk artık başımız kazandı 🙈 neyse esim oglum yatti uyuyolardi bende mutfagimi toplayayım dedim mutfagi topladim falan annemleri goruntulu aradim konuşurken suyum geldi cay bardağı kadar dedim suyum geldi inanmadılar çünkü sürekli şakasını yapiyoduk bayramda gelir diye bizimki çobanla kuzu kürt hikayesi gibi oldu 🤭 buraya kadar hersey normal annemler geldi işte ben erkek kardeşim esim valizi aldık hastaneye yola çıktık bilen bilir sabit bir dr um hastanem yoktu cam sakuraya gidecektik fakat yine kuvez olayı olursa dedi esim yakın yer olsun kanuniye gittik çünkü o ayda toplamda 4 kez orda muayene olmusum dosyam orda açık diye Bakırköy Dr Sadiye hoc gitmedim diye oraya gitmedik .. Hastaneye girdik beni aldılar kadin doğuma önce bebeğin suyumu yoksa idrar mi diye baktılar alttan suyun gelmis dedi doğum başlamış dedi sezeryan olduğum için sezeryana alicaz seni dediler nstye bağlandım benim hiç sancim yok hissetmiyorum ama nst de sancılar tavan çıkıyor dr dedi sancilarinda çok yüksek hemen doğum haneyi aradi hazır etmeleri için o sırada benim kalbimde problem var diye doğumda kardiyoloji dr da bulunması gerek diye hatta esenlerdeki kadin doğum beni kanuniye yonlendirmisti yüksek riskli yim diye sonra ben dedim kalbimde ritim bozukluğu ufurum var diye en son ne zaman muayene oldun dedim baya önce dedi kardiyoloji drumuz yok imza atman lazım bebek ve senin icin olum vs olursa mesuliyet bana ait diye dedi bi dusun dedi başka hastaneye de gidebilirsin ama yolda bebeğin kalbi durabilir kakasini yiyebilir yapabilir bin türlü senaryo söyledi dusun dedi 5 dk sonra tekrar geldi eşimle konuştum oda gir birsey olmaz dedi onunda heyecanına veriyorum ölsem orda gitsem kimsenin umurunda değilmişim gibi hissettim çok kötü oldum stresle korkuyla kaygıyla asagi dogumhaneye aldılar hasta bakıcı soyun hadi hadi çabuk.ol vs ters ters konusuyo falan dedim karnim burnumda nasil çabuk hareket etmemi bekliyorsunuz ya dedim acelen ne dedim ya doğuran benim diye birsey demedi sonra götürdü dogumhaneye iste aşağıda yine alttan baktılar bana dedi doğum dr u sen üniversite mezunusun bu hastanede ne işin var diye dedim sizde kocaman devlet eğitim arastirmasiniz sizin kardiyoloji drunuz niye yok ne alaka bu soruyla dedim ben muneccimmiyim nerden bileyim dr kadronuz eksikligini bunun bilgisini sizin vermeniz lazım kontrollere gelirken dedim birsey demedi sonda takıldı canim acayip yandı ordan kalktim onlugumun arkası açık kizlar popom herseyim meydanda diğer kolumda damaryolu vardi baglayamiyodum hemşireye dedim oralı değiller en sonunda bu tane hemşire dön bağlıyım dedi acidi sanırım halime .. neyse gittik dogumhaneye hepsi uyuyo bu arada gece 4.30 gibi hastanedeydim doğuma 6.15 gibi falan girdim herkes biri bonesini takmaya calisiyo biri gözlerini oluşturuyor biri esniyo yüzüme küfür eder gibi bakiyolardi neyse yatırdılar masaya önlük çıkardım göğüs altıma kadar tendirdiyot sürdüler o arada anestezi dr u Allah razı olsun babam yaşlarında orta yasliydi yemin ederim koca hastanede bir o insan gibi davrandı bana dedi hic bir şey olmicak sen bebeğine odaklan dedi yanağımı sevdi bi derin nefes al güzelim dedi gittim çıktığımda inliyodum kizlar ağrıdan açıdan narkozdan sonra bir ara gözümü açtım buzdolabı gibi yerde bomboş kimse yok bebeğimle beni koymuşlar kenara hemşirenin biri geliyo tokatliyo gidiyo ayilayim diye en son baktığımda göğsümü vermeye calisiyodu kızıma.. sonra kızımda enfeksiyon vs yoktu sarılık yükselmişti anne bebek arasında sarılık vardi sonra hastane iğrenç olduğu için buz gibiydi odalar insanın üstüne carsaf bile vermiyolardi annem hasta bakiciya para vermiş sıkıştırmış adam bana polar battaniye getirmişti yani düşünün ne kadar dikkat etmekte kızım sonra kuveze gitti o hastanede yokmus yoğun bakımda yer sefakoy rumeli hastanesine gitti uzuldum ettim ama iyileşip yanıma gelecek diye teselli verdim hep . Şükür suan çok iyiyiz bizim hikayemiz de bu şekilde Rabbım hepinizin yardımcısı olsun ne zamandır yazmak istiyordum fakat bebekten anca girip yazabildim uzun da.oldu hakkınızı helal edin 🌸💕😇
38+6 02.05.22 de dünyamıza geldi kızım 🧿🥰