Zeeynepp Merhaba kızlar bi sorum olacaktı 2sattir kesintisiz belim ağrıyor arada bı de kasıklarım ağrıyor ,ama karnımın içinde sanki kasılıyor gibi bebek tam tarif edemiyorum bilemediğim için ama sizce bir sıkıntı mi vardır yoksa normal midir acaba?
Zeeynepp Kimse cevap bile vermemiş sonuçta bizde tecrübesiziz fikir almak istiyoruz bişey yazmaya tenezzül edilmemiş!
Mavidunyamm Zeeynepp Canım hiçbir bilgi vermemissin ki biz nerden bilelim neden agridigiini. Mesela kaç haftalık hamile olduğunu yazsan. Yada gün içinde farklı bir şey yaptin mi onu anlatsan neyse ama sen direk sırtım kasıklarım 2 saattir ağrıyor yazmışsın 🤷🏻♀️ şimdi eğer 37-40 arası hamileysen doğum belirtisi olabilir kasılmalar da sancı olabilir ama 15- 20 - 25 gibi haftalardaysan ya kendini çok yormussundur yada magnezyum eksikliği vardır ondan olabilir kasılmalar ağrılar. Tabiki yinede bu kadar uzun sürmesi normal olmayabilir doktoruna gitmelisin….
Zeeynepp 26+3 ün Enfeksiyon var evet ani hareketler yapmıştım mutfak dolabına uzandım kusura bakmayın o zaman teşekkürler, ondandir demekki
Mavidunyamm Zeeynepp enfeksiyon varsa kasık ağrısı ondan dolayidir. Enfeksiyonu ihmal etme çok önemli bir konu
Zeeynepp Mucizeannesi28 bana da sadece içinde 1 tane olan bi toz vermiş o neye yarayacak hiç bilmiyorum da
Fundatercuman Zeeynepp Bende idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimde bana da ondan vermişti çok etkiliydi geçmişti hemen enfeksiyonum