Emine_pektas01 kesinlikle sadece 1 adet bile olsa korunmalisin olaya hemen çocuk olsun diye bakma veya korunmuş sonra korunmayı bırakınca çocuğu olmamis gibi şeylerle bakma olaya herkesin vücudu farklı tepki gösterir ben de yaşadım boş gebelik geçirdim üstelik içimden birsey bile düşürmedim yani düşük bile sayılmaz doktor bir adet gör sonra devam bu çok normal dedi bende 1 adet görüp devam ettim ama bu sefer sağlıksız oldu 6 haftalikken tekrar kürtaj oldum bir ay arayla rahim bu doktor ne kadar toparlandı dese bile o kadar kolay toparlanmiyor bazen dusukler tekrarlayabiliyor rahim kendine gelemediği ve hemen hamile kalındığı için bazen rahim ağzı kısalığı olabiliyor yani bunları yaşamak beklemekten daha zor inanki ben ikinci kez kürtaj olduktan sonra doktor yine hersey normal rahim yumurtalık çok iyi bir adet gör devam dedi ama ben yapmadım gittin eşimle genetik test verdim hafif pıhtılaşma çıktı ki dusuklerin çoğunun sebebi pıhtılaşma birsey denemeden önce genetik test ver derim Allah korusun tekrarlanma olmasın sonra 6 ay sonra kendimi hazır hissedince yine korunmayı bıraktığım ay hamile kalmıştım ama mutluydum çünkü önlem almıştım şimdi kan sulandirici kullanıyorum rabbime çok şükür 16+2 olduk🤲🧿 senin de beklemeni tavsiye ederim korunmani tavsiye ederim bedenle alakalı kolay hamile kalabiliyorsan 10 ay bile korunsan hemen hamile kalıyorsun ben hep korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım çok şükür ama önce gerekli testlerini yaptır önlemini al o süreçte rahim toplansın derim sadece doktorunuzu dinleyin