Cananyildiz 6 aylık hamileyim bu ara tayt ve t-shirt harici bir şey giyemiyorum. Bacaklarım kalın ve iç kısımları birbirine sürtüp pişik yaptığı için elbise çok sık giyemiyorum yazın, tayt olarak bir tane trendyoldan bir tane de e-bebekten aldım hamile taytı çok memnun kaldım. Taytları beli ayarlamalı almaya çalışıyorum. Yine e-bebekte hamile atlet t-shirt diye geçen bir model var kolsuz olarak ve LCW’de hamile reyonunda Maternity modeli yanları yırtmaçlı t-shirtler var, aşırı rahat. 1 tane de yine Waikiki’den siyah çok bol bir elbise almıştım. Muhtemelen tüm yazı bunlarla geçireceğim. Genel olarak e-bebek ve LCW ürünlerini tavsiye ederim ben çok memnun kaldım. Eğer bacaklarınız müsaitse ve rahat edebilirseniz yine hamile şortlarından bakabilirsiniz uzun t-shirtlerin altına👍🏻Bir de bazen hamile giyim adı altındaki ürünler biraz daha maliyetli oluyor, bunun yerine elbiseleri büyük beden kategorisinden, t-shirtleri falan da oversize model alırsanız daha uygun fiyatlı olarak alışveriş yapma imkanınız olur. Uzun tayt olarak bunu aldım çok memnunum. Bir beden büyük aldım bacaklarımdan dolayı:
https://ty.gl/uzkdb3en4d
Bir tane de e bebekten kısa tayt aldım yazlık ondan da çok memnunum, geçen hafta aldığımda 40 TL’ye almıştım mağazadan. Sitesinden bulursam onun da linkini atarım.