Ceydackrr Merhaba anneler 25 haftalık anne adayı olarak erkek bebek isim önerilerinde bulunabilirmisiniz çok kararsızım aklımda Metehan var şuan ama sizce nasıl bir isim🙂🙂
Polatli7106 Ceydackrr 23.haftadayim benimde oğlum olacak bende isim arıyorum. Şuan aklımda çınar ve kuzey var. Baybars Aybars Aytuğ bertuğ Uraz isimlerinide beğeniyorum
Menek16 Ceydackrr Hala kararsız olarak öncelik Yağız olmak üzere seçeneklerimiz doruk egemen yağız ata atahan enis asil
Kubra_miray_szr Bende mete ismini beğeniyorum benimde oğlum olacak düşünüyorum bi yandan hamza da çok güzel Hamza Yiğit efe Yağız efe Mete benim aklımda bunlar var
Ceydackrr Kubra_miray_szr yiğit ismini bende beğeniyorum ama arkadaşımın çocuğunun adı olduğu için düşünmedim bile 😂
Izellll Bende karar veremiyorum çok işim var Batın Doğukan Efkan Yağız Karahan Ayçıl Milhan Mahir Çok değişik isimler çıkıyor karşıma fikrim değişiyor hemen
Izellll Ceydackrr evet insan farklı olsun anlamı güzel olsun istiyor birde farklı isim olunca akrabaların tarafından diyorlar o nasıl isim öyle insanın bütün hevesi gidiyor ☺️