Deletedmom83940 12+1 olduk midem allak bullak sabahtan beri öğürüyorum yediklerimi çıkardım, hiç kusmayıncada tedirgin oluyorum acaba bişey mi oldu diye huniyi kafama takmama az kaldı 🤦🏻♀️😢🥺
Tugce3441 Deletedmom83940 daha yolun basındasınız zamanla ağırlaştım dıye sıkayet edeceksınız kramplardan agrılardan bende başta öyleydim zamanla alıştım ılk gebelık bırde sımdıde doğsun dıye dua ediyorum😅
Ormanmeyveli Deletedmom83940 15. Haftaya kadar herşey o kadar düzensiz oluyor ki bir gün kalkıyorsunuz muhteşem hissediyorsunuz hamile değil gibi ertesi gün evinizden bile mideniz bulanıyor. İnsan evinden tiksinir mi ya ben evimden nefret etmiştim o dönemler temizlik anlamında değil ha odalardan koridordan şeklinden çok saçma ama 😂 Eşim yemek yerdi ben izlerdim çünkü yiyemiyordum bari izleyip doyayım diyordum
Tugce3441 Deletedmom83940 bazen muhteşem bazen ise ınsanlardan yemeklerden tıskınceksınjz ben hamılılegımde evimden soğumuştum basıyordu ev bana 😅
Ebbruc Deletedmom83940 ohh mis, bu sıcakta iş çekilmiyo zaten 😂 bişey dicem ya senin göbüş ne durumda kendine hiç hamile pantolonu faln aldın mı
Deletedmom83940 Ebbruc hamile pantolonu değilde büyük beden keten pantolon aldım iki tane bi tane de elbise göbüşüm çıkmadı ama kotlarım olmuyor artık
Pijamaskeliler Deletedmom83940 aha benden bir tane daha 7 haftaligim baştan beri göğüs sizisi ve kaşık agrisindan başka bisi yok derken 2 gündür kasiklar durdu idrarda hafif agrio o kdr hele bugun hiç yani sadece göğüsler sızlıyor daha önce de 3 kere kalbi durdu bu 4.gebelik bu haftalar kritik zamanlarim cnki bu haftalarda kaybediyorum ayağa kalkmak iş yapmak yasaklandi sadece wc gdiom o kdr eşim yapio herşeyi bu korku gitmio ne yapsam ruyalarimda kötü şeyler goruom hep Oburlerinde bu haflarda öğürme tiksinme olurdu şimdi yok die kafamda neler kuruom🙄
Ebbruc Deletedmom83940 iş yerinde yasak elbise sadece pantolon giyebiliyorum ama şu lastikli ketenlere bi bakayım bende olmadı belki izin verirler giymeme
Pijamaskeliler Deletedmom83940 kuzenim 5 ay kustu öğrenmesi ile başladı duşun kızı var smdi 5 yaşında zofer mi ne içmiş o biraz iyidi diyordu kilolar vermişti eşi bakamadı annesine memleketine göndermişti halam 5 ay baktı valla dünyaya bile bakamiodu kuzenim
Deletedmom83940 Ebbruc lcw waikiki den aldım ben keten pantolon bi bak istersen efil efil hem nerde çalışıyorsun ki
Acemianneee08 Deletedmom83940 6. Haftadan 18. Haftaya kadar kustum Allah yardımcın olsun bacm yesen bi dert yemesen bi dert. Kahvaltı yapar kusardm sonra oturup ağlaya ağlaya tekrar kahvaltı yapardım 🙈
Deletedmom83940 Acemianneee08 bu üçüncü bugün e şimdi ben hiç bişey yiyemedim içtiğim ilaçlar ne oldu 😢