Bebegim93 Merhaba kayseriden yazıyorum 19 haftalık ilk gebeliğimde seyirme şeklinde hareketler çok derinden hissediyorum acaba bebek hareketleri mi 😊
eceyesilot_63 Bebegim93 evet bebiş o bende bayadır hissediyordum 19+3 olduk bugün ilk defa elimi koydum ve tekme gibi hissettim elimle 😊
Stuna Bebegim93 evet bebiştir o😻 bende ilk hamileliğimde 19da hissetmiştim. Video çekmiştim hemen sonra izlediğimde gördüm baya belli olmuş tekmeler videodan. Çok özeldi benim için🫶🏽
MrsAyana Bebegim93 evet odur bende ilk çok derinden hissetmiştim 17 haftalıktı simdi 18+5iz daha net birkaç tekme hissediyorum minik minik 🙂 hissettikten sonra daha özel oluyormuş 🥰
Bebegim93 Stuna karnımda belli olacak şekilde değil çok derinlerde bir yerde ve çok nadir hissediyorum hiç hissetmediğim zamanda endişeleniyorum
Stuna Bebegim93 yok daha endişelenecek bir şey yok ortada. zaten ancak kuvvetini topluyor küçücük bir şey henüZ. 24. Hafta gibi falan yavaştan hem kuvvetlenir hem düzene girer.
Bebegim93 MrsAyana Çok güzel ve çok özel bir duygu Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰 cinsiyeti nedir bebişinizin
Bebegim93 MrsAyana Bize ilk 4 ay doktorumuz erkek gibi dedi en son gittiğimizde kız dedi ama çok ikilemde kaldık şimdi detaylı ultrasonu bekliyoruz 😊
Arife2736 İlk hamilelikte geç hissetme yada segirme gibi olabiliyor ama ikinci hamilelikte daha net hissediyorsunuz o kadar mükemmel bişi ki tarifi yok
Bebegim93 Arife2736 Allahım isteyen herkese nasip etsin gerçekten onun varlığını bilmek dahi çok güzel 😌