Usnac1995 Mrv135 ayyyy öyle bekliyorum ki o günleri. Zaten pimpirikliyim, dün karnımı elledim sert geldi baya ter içinde kaldım 2 saniyede birşey oldu sandım harekette etmeyince :) ama ben 24. Haftadan sonra düzenli hareket eder diye duymuştum ondan korktum
Mrv135 Usnac1995 Bebekten bebeğe göre değişiyor..benim bebeğim asiri hareketli o yüzden ben ilk 17. Haftada hissetmeye başladım ama 24 haftaya kadar hareket hissedilmemesi bile normalmiş. O yüzden düzenli hareket etmelerini daha geç hissetmeniz de çok normal olur.
Usnac1995 Alparslaninannesi_25 yapıyorum vallahi ama diyorum ya oynamıyor ne yaparsam yapayım. Dün düşünmeyi bıraktım tv izliyordum oynadı birden. Çok teşekkür ederim yorumun için. İnşallah 2-3 haftaya düzene girer bende rahatlarım :)
Alparslaninannesi_25 Usnac1995 canım bazen sadece akşam hissediyorsun bazen de gün içinde komşularınla otururken kuduruyor, valla hiç belli olmuyor kafalarına göre takılıyorlar o yüzden asla kafana takma 😘
Alparslaninannesi_25 Usnac1995 bir de şöyle olabilir, bizimki makat gelişliydi bi dönem karnıma arkası dönüktü o yüzden tekmelerini hissetmem bayağı zaman aldı, sadece götünü dayadığında bi sertlik hissederdim. O yüzden korkma stres yapma yakında zıplar 🤣
Usnac1995 Mrv135 peki ilerleyen haftalarda harkeet sayın diyolar. Ben sayarım 10 değil de 9 harekette eder kafayı yerim kesin 😂 siz sayıyor musunuz
Mrv135 Usnac1995 Hiç saymıyorum ben ama diğer günlere göre az olursa farkediyorum zaten. Yok canım o kadar da takmayın bebislerin bir günü bir gününü tutmuyor 😄