edafernweh Kızlar ipek kirpik ve Kaş kontörü yaptırmak istiyorum kendi kirpiklerim de var uzunlar ama makyaj yapmakla uğraşamiyorum artık 2 aylık bebeğim var hem sıcaktan bunaliyorum akıyor makyaj hemde bı yere giderken hemen güneş kremi sürüp çıkmak istiyorum aranızda yaptıran var mı
Deletedmom623737 edafernweh Bende ipek kirpik yaptırmak istiyorm ama cesaret edemiyorum arkadaşım yaptırmıştı kendi kirpiklerini dökmüş, ve çokta kalıcılığı yokmuş
edafernweh edafernweh Deletedmom623737 bende böyle şeyler duyuyorum etrafımdan ama maskara sürdüğümde çıkarırken falan o da kirpiklerimi döküyor ⅗ tane dökülüyor nerdeyse makyaj çıkarırken falan
Askiletotomsu edafernweh ben bir yıl kullandım Şimdi de doğuma giderken yaptircam ipek kirpiği Ama doğru yerde yaptırın Sonra yoğun oluyor korkunç oluyor sahneye çıkmış gbi
Berfin-bektass edafernweh Ben bu işle uğraşıyorum İpek kirpik dediğiniz gibi çok kullanışlı ama açıkcası kendi kirpiklerinizi döküyor dökmüyor diye yalan söyler.Kendi kirpiklerinizde uzunmuş ve kirpik aralıklarınız sık ise kirpik lifting yaptırabilirsiniz tabi ki İpek kirpik gibi yoğun olmuyor tabi ki.Hem boyamıyor hep uzatılıyor kirpikleriniz lifting ile nacizane fikir 🫶🏻
Deletedmom623737 edafernweh Evet birde benim kirpiğimin yapısı çok kötü düşük dünya kadar maskara denedim yok yine düşük o yüzden çok istiyordum
Sena-54 Ben doğum için yaptırdım son 5 gün kaldı şuanlık gayet memnunum kendimi daha iyi hissediyorum🥰
Askiletotomsu Sena-54 yaptırırken iki saat sedyede sırt üstü hamile halinle çok zor olur deniyor Sonuncu ayımız ya bide . Siz zorlandiniz mi uzanarak kirpik taktırma isleminde
Askiletotomsu Berfin-bektass ben lifting yaptırıyorum doğuma kadar böyle yani Şimdi deliftinge gidiyorum hatta Doğuma yakın da ipek kirpik yaptıracağım Liftingte benim kirpiklerim boyanıyor Boyamiyor Demişsiniz siz mi boyamiyorsunuz? Boyanıyor çünkü🙏
zeynepdurunun_annesi edafernweh ben bekarken çok yaptırıyodum çok seviyodum 😂 doğru kişi yaparsa bence bir sıkıntı olmuyor eyeliner bile sürmüyodum hiç gerek kalmıyor zaten ben bir yaptırmaya güzel kullandığım için 3 ay götürüyodum. Ufak ufak dökülüyo zaten zamanla sonra 1-2 hafta dinlendirip tekrar yaptırıyodum ama şunu söyleyeyim göz alışınca sonrasında çıplak gibi hissediyo insan 😂