Bu haftalar civarı annelerimiz bebekleriniz kaç kilo benimki 34+0 2350 kilo doktorumuz zayıf dedi sizce zayıf mi merak ettim ☹️?

34+6 da gittim 2200 çıktı bana da doktor küçük bir bebek dedi ama suyumda falan sıkıntı yok yapısal olarak küçük dedi bilmiyorum benim de canımı sıkıyor açıkçası oğlumu 36. Haftada 3500 doğurdum ama kızım minnak olacak belli ki 38 39 lari görsek de büyüse biraz bari

kbraMutlu 31.2 de 2 kiloydu simdi 34.5 olduk 35.5te randevum var 3 kilo olmustur diyorum ama bilemiyorum bakalim kac oldu. Seninkide 3 kilo dogsa yeterli canim kilo saglik demek degilki. 3 ve uzeri normal zaten

eslemsi aynen bende 3 olsa yeter diyorum sanki 4 olsa ne olacak sağlıklı olsa yeter bizlere 🤲🏻

Mantosuzmadonna benimki de kız belki ondan mi öyle dedi acaba ama ortalamalara göre iyi gibi şimdi anladım 🙏🏻

34+2 de 2300 demişti doktor. Söylediğine göre yapısalmış ve doğumda ortalama 3000 olur dedi. Her şey yolundaysa çok takılma bence. Zayıf bebek sağlıksız olur algısı olsada toplumda doğru değil.
        Sağlıkla sıhhatle alalım kucağımıza önemli olan bu🌸

kbraMutlu doktorlar da kafayı yemiş 😁 nesi zayıf. Ben bugün gittim 34+2, 2560 Gr ama o kilonun uyumlu olduğu hafta 35+3. 8 gün önden gidiyor. Sizinki gayet normal geldi bana.

kbraMutlu 34 teyiz bizimki de 2. 150 gram gayet uyumlu dedi haftasıyla bir de son haftalarda zaten çok kilo alacaklar az değil bence

kbraMutlu benim de aynıydı doktor iki hfta geriden geliyor dedi . Bir hafta sonra kontrole gittim 400 gr almıştı zaten son haftalarda alıyorlar kiloyu. Ne yaptın derseniz tereyağı , kaşar , yumurta , süt , kefir gibi gıdalar tükettim ve bolca dinlendim

Aslihan2505 bende kullanayım o zaman sonuçta faydalı hem vitamin olur 😊 teşekkür ederim