_fatima_1234 Zolemos kizlar peki magnizumu kac ay kullandiniz ben 1 ayim dun oldu biraktim doktor demiwti
uraz_ve_annesi- Zolemos magnezyum yapıyormuş ishal burda çok okudum bende Kabızlık vardı dengrledi ikisi birbirini şu, an aşırı rahatım 😂
Canpolat Zolemos magnezyum bir ay olacak kullanıyorum doğuma kadar kullanıcam evet ishal yapıyor hem ferrum hemde magnezyum kullanıyorum. 🙂
Zolemos benimmdunyamm iki gündür kullanıyorum kasılmalardan dolayı. Prospektüste de yazıyor yapabilir diye. Aynı anda antibiyotik de kullandığım için hangisi yaptı şu an emin olamıyorum.
Zolemos _fatima_1234 bana daha yeni verdiler canım. İdrar yolu enfeksiyonu ve kasılma şikayetim vardı.
Zolemos uraz_ve_annesi- sizin adınıza sevindim. Bende zaten hassas bağırsak sendromu var. Son iki yılım ishalle geçti. Tam hamilelikte dengelendi derken şimdi tekrar 😁 magnezyum da kasılmayı önlüyo. Kullanmak lazım.
uraz_ve_annesi- Zolemos aynen benim erken doğum riskimde var sanırım o yüzden çok erken başladı doktorum bana ama cidden faydasını görüyorum kemik ağrılarım çok çok azaldı doktorunuza söyleyin belki ilaç değişikliği yapar size iyi gelecek olanda vardır mutlaka ☺️
Nsrn1 Zolemos magnezyum ishal yapabilir. Laksatif olarak kullanılan yani kabızlık gderici ilaçlar magnezyum içeriklidir.