PPerii Henuz yeni gebelik beta dün ogrendim 14 cikti, kasiklarim zaten 4-5 gündür ağrıyor ve şuan hala devam.ediyor az önce lavaboda peçeteye koyu biraz leke bulaşmış ne yapmaliyim hemen gelip uzandım ama ağrıda olunca endiselendim
myangelson PPerii kimyasal gebelik olabilir canım kanamani takip et adete cevirecek mi bakalım yoksa onunla kalacak mı , yerleşme kanaması nasıl geliyor bilmiyorim ama ağrı yapmıyor bildiğim
Nur87 PPerii canim ben 5+5 bikac gun bendede oldu o agri olacakmisim gibi o sanciyla uyumusum nasil uyumissam artik ama kesildi yerlesmeymis sen takip et kana donmesin insallah hayirli haberlerle hatta benimn1 hafta sonra kasiklarimdabtekrar kucuk kucuk batmalar oldu baktim yine kahverengi leke cok sukur simdilik hersey yolunda insallah seninde yolunda olacak iyi dusun iyi olsun🙏😊
PPerii Nur87 Amiiin canım benim inşallah, bi tane düşüğüm oldu o yüzden onun etkiside var sanırım tedirgin oldum hemen, seninde lekelenmeyle beraber kaşık ağrın var mıydı
Nur87 PPerii vardi canim korkma allahin izniyle bebegin seninledir benim 4.tup bebegim tuttu suan ikizlere hanileyim rabbim sonunda mukafatimi verdi cok zor donemler yasadim insallah hersey yplunda gider senin icin dua edecegim icini ferah tut🙏🙏
Aysbsky Canım ben 7 haftalık gebeyim 2 haftadır hergün peçeteye kahverengi akıntılarım oluyo doktor herşeyin normal olduğun kahverengi lekelerin eski kan olarak dışarı atıldığını söyledi bende yatıyorum 2 haftadır