Gulsahergin Merhaba bayanlar 2 tane normal doğumum var 3 hamileyim bunu sezeryan yaptıracam ama belden iğne olayına çok korkuyorum genel mi olsam diye düşünüyorum açıkçası iğneden korkuyorum biraz sizler nasıl yaptırdınız yada yaptıracak sınız
ilkbeybiannesi Gulsahergin ben 20 gün önce spinal sezeryan oldum. Kalçadan vurulan iğnenin acısı nasılsa inanın belden vurulan da o kadar. Kendinizi sıkmazsanız hemen olup bitiyor
iremss Gulsahergin iğne hissedilmiyor bile kolunuza açılan damar yolu daha acılıdr öyle diyim, uygun pozisyonda durup dedklerinş yaparsnz iğne kısmından hiç korkmayın uyuşma kısmı da anında oluyor zaten spinalde
ilkbeybiannesi Bet7408 sağolun 20 güne değil 4-5 güne toparlamıştım bile ilk 2 gün dışında bir zorluk çekmedim kendi işlerimi halledebildim ev işleri yapmaya bile başladım
Bet7408 ilkbeybiannesi yaa çok mutlu oldum ben aşırı korkuyorum da canımda aşırı tatlı nasıl oluyor ilk gün yanma mı oluyor dikiş yerinde nasıl bi acı dayanılmaz mı
ilkbeybiannesi Bet7408 ilk gün yanma oluyor oturup kalkarken de biraz ağrı oluyor dayanılmayacak ağrı olsa inanın söylerim zaten hastanede bir sürü serum takıyorlar içinde antibiyotik ağrı kesici hepsi varken canınızın yanması mümkün değil ☺️
Kalbim_00 Gulsahergin ayyy o korku bende de var cuma sezeryanla doğuma giriçem benimde canım aşırı tatlı ben komple narkozlu yoksa asla dayanamam
ilkbeybiannesi Gulsahergin canım iğneyi görmüyoruz arkandan yapıyor hemen doktor, hemen olup bitiyor nefes alıp verene kadar. Korkulacak bir şey değil acımıyor merak etme
Gulsahergin ilkbeybiannesi kimisi açıyor diyor ama bazı kişiler de tiktoktan gördüm uyuşmamış hiç hissetmişler acıyı
Dilaninaann Normal oturur şekilde sedye de oturuyorsun kafanı öne doğru eğiyorsun sadece belden iğne oluyorsun acı vs hissetmiyorsun 1 2 dk içinde uyuşmaya başlıyorsun hemen sadece belden aşağısı uyuşuk kalıyor