Izeld Sehrbnon12 32.haftadayim göbeğimin alt kısmı ve yan tarafların biraz çatladı çok kaşınıyo doktor bugün krem verdi ise yarayacağını hiç sanmam gerçi şimdiden sonra
Sehrbnon12 Ebrarabla_06 aynen canım 3 yıl sonra hamile kaldım ve insallah ilk gebelik bi oğlum bi kızım olucak sürekli oynuyor öpüyor seviyor ne güzel eşler mutlu olunca bizlerde mutlu oluyoruz
Ebrarabla_06 Sehrbnon12 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım evet gerçekten de onların mutlu olması aşırı mutlu ediyor insanı hayırlısıyla gelsinler inşallah 🥰
Alparslann Sehrbnon12 valla hiç korkma canım benim nerelerime çıktı 😅 kolun ne alakası var kollarıma da çıktı . Neyse doğumdan sonra bir hal çaresine bakarız
Ebrarabla_06 Sehrbnon12 bizimkiler daha cinsiyet öğrenmedik ama isimleri belli erkek olursa Muhammed Çağrı koyacaz canım kız olursa Ebrar Büşra olacak inşallah
Elifffnaz [silindi] benim ilk oğlumda aynısını yapıyordum ve çatlak olmadı demek ondan dedim ama şimdi ikinciye hamileyim yine aynısını yapıyorum ama bunda çatlak oluştu, yani olacağı varsa çatlıyor demekki🤦♀️
ipekveannesi Sehrbnon12 35 haftada göbek deliğinin üstünde çatlaklar oluşmaya başladı bence 15.hafta çok erken
dezgi Sehrbnon12 ben aklıma geldikçe bacaklarıma kalcama karnıma sürüyorum şuan 7. Aydayim hic çatlak yok ama bilemiyorum sonuc ne olur 😂