Verasmommm Sehrbnon12 ben 27+4deyim henüz çatlağım yok bu biraz genetikmiş sanırım annemde de var benim ama biraz geç çıkacak sanırım haftada iki kere sadece vazelin ile nemlendiriyorum tüm vücudumu belki olmaz ama şu anlık yok
QUEEN088 Sehrbnon12 evet.Genetik ya öyleleri var hiç çatlamıyo.Ama mesela ben ilk aydan sona gibi sürdüm)bacak aram bile çatladı😅
Sehrbnon12 yeliz007 sürecem canım dün farkettim acaba ikizler diye mi böyle oldu aslında göbüşümde fazla cıkmadı yani daha 15 haftalık
Merve1504 Sehrbnon12 çok zayıfsın aslında göbüş bile yok daha sen her akşam bol bol nemlendir kendini
Vicibici Sehrbnon12 kuzum sanki senin çatlaklar önceden oluşmuş gbi altları beyaz ama üstlere doğru yeni oluşuyor. Cünkü benimde yanlarım da önceden kilo alıp vermemden ötürü vardı şu an aynı şekilde duruyor 🤷🏼♀️
Sehrbnon12 Vicibici canım uzun boylum ve hep aynı kilodaydım ve daha önce yoktu kasınıyor du dünden beri aynaya baktım gördüm şok oldum anlayamadım yani basta
QUEEN088 Sehrbnon12 diger gebelikde gec cikti)simdi Bende de var canım 11 haftalik olucam😄Onu dert etme.Esas saglikli olsunlar😄
Vicibici Sehrbnon12 anladım canım altları beyaz durunca önceden de var zannettm oluştuysa malesef yapacak bisey yok artık bol bol yağla, kremle ilerlemesin
Sehrbnon12 QUEEN088 cane valla ilk gebeliğim ve ikizler diye daha mı fazla cıkması gerek diye düşünüyorum ondan yani
Eminecak Sehrbnon12 benim hic olmadi cok kasiniyordu bebek yağı sürerek hep nemlendirdim 39 haftalik oldum hic yok.
Eminecak Sehrbnon12 dalin en uygunuydu dalin kullandim ben hep güzel de kokuyor her duştan sonra yagladim kendimi yoksa çok kaşınıyordu cok dökülüyordu